Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit csinálok rosszul? Lehet...

Mit csinálok rosszul? Lehet így jogsim bármikor is?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig 26 órát vezettem. Sajnos a parkolás nem igazán megy... Néha a táblákat sem jut eszembe figyelni. Úgy érzem nem egyre jobban, hanem egyre szarabbul megy az egész. Azt mondta az oktató, hogy 10 órát kell még bennem, utána megprobaljuk a vizsgát, de nem valoszinu hogy menni fog. Ezt érzem is... Azon agyalok, hogy mi van akkor ha a 10 óra letelte után kell vennem még 10et, utána még 10et... Se pénzem, se idegzetem nincs nekem ehhez. Teljesen elkeseredtem. Bármi tanácsot, akármit elfogadok.
2018. febr. 3. 21:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy a parkolás az alap. Erezned kell a kocsi dimenzióit, méretét, helyzetét, az orrának meg a farának a kinyúlását. Ha ez sem megy, akkor a vezetéskor, a forgalomban mire számítasz? Sajnos kivettem a szavaidból, hogy nő vagy, és sajnos nektek a térlátásotok nem olyan, mint a férfiaké. A férfiaké azért fejlettebb, mert azt még ősemberkorukban kifejlesztették a vadászat miatt. Nem akarlak elkeseríteni, de sosem lesz belőled normális sofőr. Mindig rettegni fogsz, nem élvezni azt. Ezen felül az a baj, hogy a műszaki részeket nem vetted át, csak annyira, hogy ne bukjál meg. Emiatt nem érted, hogy működik a kuplung vagy a kormányzás, és ezért teljes energiádat leköti az autó kezelése, a pedálok nyomkodása, pedig azoknak pár óra után automatikussá kell válnia. Összefoglalva: nagy kaland lesz, mire jogsit szerzel.
2018. febr. 7. 09:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Remélem anyádat is ennyire lenézed, te... ggfej. Nagyon okosnak hiszed magad közben meg annyi eszed nincs barátom mint egy marék buboréknak. Valahol valamiért biztos szeretnek téged is 😂😂😂
2018. febr. 7. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!