Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit csinálok rosszul? Lehet...

Mit csinálok rosszul? Lehet így jogsim bármikor is?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig 26 órát vezettem. Sajnos a parkolás nem igazán megy... Néha a táblákat sem jut eszembe figyelni. Úgy érzem nem egyre jobban, hanem egyre szarabbul megy az egész. Azt mondta az oktató, hogy 10 órát kell még bennem, utána megprobaljuk a vizsgát, de nem valoszinu hogy menni fog. Ezt érzem is... Azon agyalok, hogy mi van akkor ha a 10 óra letelte után kell vennem még 10et, utána még 10et... Se pénzem, se idegzetem nincs nekem ehhez. Teljesen elkeseredtem. Bármi tanácsot, akármit elfogadok.
2018. febr. 3. 21:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A hibákból tanulni kell és nem elkeseredni. Szedd össze magad és csináld meg, én bízok benned!
2018. febr. 3. 21:26
 2/22 anonim ***** válasza:

figyeld a táblákat!!!

vegyél plussz orákat(amin csak a parkolást gyakorolod)

[link]

és kérd meg az oktatót hogy mit tudsz tenni ha nem mod semmit keres másik oktatot

2018. febr. 3. 21:27
 3/22 anonim ***** válasza:
A 30 óra a legtöbb embernek kevés, ne pánikolj, az átlag simán 40 óra. Pihenj rá egy kicsit, kell az is, hogy megérjenek benned a tanultak. Az oktatód nem fog vizsgára küldeni, ha nem vagy kész rá. Csak nyugodtan és meglesz az. :)
2018. febr. 3. 21:29
 4/22 anonim ***** válasza:

Mit csinálsz rosszul?

Le is írtad: "Se pénzem, se idegzetem nincs nekem ehhez"

Nem vagy egyedül azzal a hibával, sokan úgy gondolják, hogy a 30óra vezetés után jön a sikeres vizsga.

Pedig nem biztos, nagyon sokan 40-50-60 óra gyakorlás után vizsgáznak le.

A probléma főleg akkor van, ha az illetőnek nincs pénze, vagy nem akar többet költeni a gyakorlásra, és bepánikol, hogy mi lesz.

A tanulók többsége megküzd a leírt hibákkal, ami szinte általános, nem tud sokfelé figyelni, azért nem veszi észre a táblákat (látja, de nem reagál rá), bajban van a parkolásokkal, stb. - vagy is, semmi rendkívülit nem írtál, és ennek örülj, mert valószínűleg nem reménytelen eset vagy, csak még gyakorolni kell

2018. febr. 3. 21:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Az oktatóm szerint nem adok bele apai anyait, ez a baj. Azt mondja, gyakorolnom kellene itthon. De kérdem én, 3 kisgyerek mellett mikor és hogyan?
2018. febr. 3. 21:52
 6/22 anonim ***** válasza:

"Néha a táblákat sem jut eszembe figyelni"

Ugyan már, a legtöbb jogsival rendelkező ember sem nézi soha.

Az a baj, hogy egyenlőre leköti még a teljes figyelmed az autó kezelése. De ezzel nincs semmi gond, teljesen normális. Nem muszáj végtelen sok órát kivenned, majd mikor úgy van, akkor megmondod, hogy akarsz menni vizsgázni, és kész.

2018. febr. 4. 00:06
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha az oktatód otthoni gyakorlásra buzdít jogsi nélkül, lehet, hogy ideje lenne másikat keresni. A fentiek között nem tudom hány oktató bújik meg, de sokkal jobbakat írtak, mint a "nem adsz bele apait anyait" baromság. Próbáld meg nem azon stresszelni magad, hogy nem sikerül, mert akkor csak egyre rosszabb lesz. Teljesen természetes, hogy nem tudsz mindenre figyelni egyszerre. Kezdd a táblákkal, ha a kezelés nem tökéletes, attól még átengednek a vizsgán, a vizsgabiztos is tudja, hogy nem ott fogsz megtanulni vezetni. Előre szólok, hogy a legtöbben nem mennek át az első vizsgájukon sem, de ettől még nem kell letenni róla és pláne nem szabad sokat várni a következőig. Hajrá, menni fog az :)
2018. febr. 4. 09:43
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát igyekszem de jelen pillanatban szét vagyok esve. Nincs sikerélmény, anélkül meg halott vagyok.
2018. febr. 4. 14:30
 9/22 Hovarju ***** válasza:

Ne add fel. Én nulla tudással ültem volán mögé és csak az oktató autón gyakoroltam.

Igaz hetente 4-5 alkalommal vezettem. Szinte napra pontosan három hónap és 66 óra vezetés után elsőre levizsgáztam.

Nagyon jó oktatóm volt. Szinte már a legelejétől vezettem forgalomban is és olyan is volt, hogy a kedvemért visszamentünk a rutinpályára gyakorolni.

Ne aggódj, ha nem leszel kész a vizsgára, az oktató sem fogja erőltetni.

Mondd el az oktatónak mi bánt és kérd meg, hogy gyakoroljátok, azt ami nehezen megy.

Én pl. a sebességváltással és a lefulladás nélküli indítással, meg az emelkedőn való kézifékes indulással szenvedtem sokat. Volt, hogy azt kértem az oktatótól, hogy ilyen útvonalat keressen nekem.

Szóval ne add fel. Ez nem verseny, hogy 30 óra alatt meg KELL tanulni vezetni. A cél az, hogy biztonsággal tudj vezetni és ha ehhez plusz óra kell, akkor kell.

2018. febr. 5. 09:53
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekem is megy már minden egyéb, 20 perc után, szakadó hóban már forgalomban voltam, ezzel tényleg nincs probléma, kreszt is kenem vágom, csakhat a parkolás...
2018. febr. 5. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!