Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Nektek mennyi idő volt az...

Nektek mennyi idő volt az okmányirodai/kormányablaki igényléstől számítva míg megérkezett a jogosítvány? Légy szíves, csak akkor válaszolj, ha az utóbbi 2 hónapban adtad le az igénylést.

Figyelt kérdés
Főképp személyes átvétel esetén érdekelne, azon belül is leginkább veszprémi átvétel esetén. Köszi.
2017. okt. 12. 09:08
 1/8 D. Brasco ***** válasza:
60%
Ha az elmúlt 2 hónapban nem volt vagy 50 ilyen kérdés akkor egy sem......mondjuk azokat sem.ertettem.mert nem tudom rajtad mit segít hogy másnak mennyi idő volt!
2017. okt. 12. 09:17
 2/8 anonim válasza:
Max 10 nap
2017. okt. 12. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
8 nap a határidő
2017. okt. 12. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, várok még továbbiakat. :)

Tudom, hogy 8 nap a határidő, de a kormányablakos hölgy azt mondta, hogy problémák vannak jelenleg a gyártással, túl sok okmányt kell legyártani a nyomdában és ezért mostanában 2 hét szokott lenni. Viszont mást is mondott burkoltan, aminek az volt a lényege hogy néha elfelejtik az embert kiértesíteni és 2 hét múlva akkor is érdeklődjek, ha nem értesítenek. Ez viszont azt jelentené, hogy 2 héten belül majdnem biztos, hogy elkészül még a csúszással együtt is. Számítsak rá, hogy 2 hétnél előbb megérkezik? Mik a jelenlegi legfrissebb tapasztalatok?

1. válaszolónak: Tisztában vagyok vele, hogy attól még az én okmányom nem készül el gyorsabban. A legfrissebb statisztikák érdekelnek, ezért tettem fel újra a kérdést. Attól még, hogy az utóbbi két hónapban voltak ilyen kérdések, nem feltétlenül azok válaszoltak rá, akik tényleg most adták le az igénylést.

2017. okt. 12. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ehhh, mennyire türelmetlenek vagytok 18 évesek. Fél évig húzódhat az egész szarság, majd az utolsó két hét az ami annyira fontos? Ráadásul itt már vizsgázni se kell, nem kell izgulni semmin, megjön a kari, betolsz egy kólát, hátradőlsz az ülésben és könyököt kirakva krúzolhatsz a verdával a következő 60 évben. Még unni is fogod, már most megmondom előre.
2017. okt. 12. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hosszabbíttattam. 6 nap alatt megérkezett az új kártyám.
2017. okt. 17. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi. Én is hosszabbíttattam meg kategóriát bővítettem (ugye az új kategóriát az igénylőlap + jogsi kombóval nem lehet vezetni). Betartották a határidőt. 8 nap alatt érkezett meg pont.

Kettővel előző válaszolónak: nem 18 éves vagyok és motoros jogosítványnál számít, hogy megkapod-e a szezon utolsó 1 vagy 2 szép idős hetére a jogosítványodat, mert ha nem akkor hónapokat várhatsz, míg megint lehet motorozni. Nem lenne persze probléma, ha igazoló lappal lehetne vezetni. Egyébként nem értem mért nem lehet. A rendőr meg tudja nézni az elektronikus rendszerben, hogy megvan-e a jogsid, vagy csak hamisítottál magadnak egy papírt. Meg a plasztik kártyát is lehet hamisítani, mindent lehet, max nehezebben.

2017. okt. 17. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Még egy valami: akkor annak sincs értelme, hogy lejárt orvosival a plasztik kártyádon + igazoló lappal lehessen vezetni, mert ennyi erővel azt is hamisítottad.
2017. okt. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!