Hollandiában elvették a jogosítványomat bevonták fél évre. Hazamegyek lassan szabadságra 1 hónapra, ha kikérem az okmányirodában elveszett címszóval kiadják és vezethetek újra Magyarországon?
Igazából hogy bűncselekmény vagy sem.... ezt gondolja mindenki úgy ahogy akarja..
A külföldi hatóságokkal nem jó a rendszer tehát lukas a rendszer a rendszer hibája.. Ma már mindenki úgy érvényesül ahogy tud szerintem. :))
Ha lenne egy normális egységes világrendszer akkor nem lenne ez.
Vegyük csak a jogsi honosítását? Romániába vett jogsikat honosítottak itt Magyarországon stb... mert nem túl jó a rendszer és sikerült..
Egyik ismerősömnek is elvették a jogsiját szlovákoknál erős gyorshajtás miatt.. Haza jött kért egy másikat ellopták címszóval .. és meg is kapta hivatásos járművezető!
Hozzá teszem hogy a szlovák rendőr be sem vezettette a nyilvántartóba.. hanem fogta azt eldobta szerintem, mert minket ott ugye szeretnek nagyon. :)
Ez az én véleményem én nem mondom azt hogy csináltasson vagy sem.. Kinn sokszor alaptalanul veszik el és nincs felvezetve a nyilvántartóba.. Én is lehúzatnék másikat 4000.- ft
Ezek csak ilyen kis rálátások : Sziasztok ! :)
Romániában záróvonalon előzésért, és a zebrán a gyalogos át nem engedéséért, valamit elsőbbségadás elmulasztásáért azonnal ugrik a jogsi 1 hónapra. Ha 50 km/h-vel túlléped a megengedett sebességet, akkor is repül a jogsi, már 3 hónapra. Vannak módszerek arra, hogy a rendőr ott helyben elfelejtse hogy mit tettél, és továbbenged jogsival, gondolom érti mindenki mire gondolok. Ezt csak érdekességként írtam.
A kérdést pedig nem az erkölcsösségről szólt, hogy bűncselekmény vagy nem. Arról szól, hogy létezik e ez a lehetőség, és működik e a gyakorlatban. És igen, működik-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!