Hogyan tovább? Nyeljem le, hogy hülye voltam, és a másik jól járt, vagy valahogy én is igényelhetem utólag az 50% kárigényt?
Figyelt kérdés
Tavasszal volt egy 50-50%-os autó balesetünk,bejelentettük a kárt,de később megegyeztünk a másik féllel,hogy mindenki fizeti a saját kárát,visszavonja mindenki a kárigényt,ezt igazoltuk is.Ez 6 hónapja volt! Tegnap jött a levél a mi biztosítónktól,hogy a másik fél utólagosan kért másik kárszakértői véleményt,amiről mi nem is tudtunk és semmilyen papírt sem kaptunk,ott is 50-50% a felelősség és a mi biztosítónk kifizette neki keresztfizetéssel a kát felét.A mi biztosítónk állítja,hogy utólagos kárrendezés történt és mindkét fél részére megtörtént a kifizetés,de nekünk az ő biztosítója nem fizet,nem tudnak semmiről sem!2017. szept. 15. 18:05
1/2 anonim válasza:
Bocs, de ezt nem értem. Akkor most lényegében mindenki saját zsebből fizette ki a kárt? Ennek így semmi értelme, ha a másik biztosítója kifizette volna a károdat, mert így csak a saját pénzedet költötted el rá. Ezt egy kicsit jobb lett volna átgondolni...
2/2 anonim válasza:
tudod bizonyítani, hogy volt kár és mi károsodott? Vannak fotók?
a Te biztosítódtól kérjétek ki a káraktát.
és igen, amit bizonyítani tudtok, arra jár a kifizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!