Be tudom ezt valahogy bizonyítani? Van esélyem, hogy visszakapjam a jogsim?
Azért neked is van felelősséged.
Oké, hogy elnézed a tesódnak egyszer, hogy a te adataidat adta meg, de másodjára, sokadjára látva a nevedet a csekkeken, valamit tenned kellett volna.
Az okmányiroda helyett a rendőrségen tehetsz panaszt, feljelentést, aminek sem a tesód nem fog örülni, de az intézkedő rendőr sem.
?!
Természetesen eddig nem tudtam erről, szerinted hagytam volna ezt?! Most derült ki számomra ez az egész, hogy bementem az okmányirodába, majd a rendőrségre. Természetesen ott nem kezdtem el hepciáskodni, hogy mik ezek a büntetések, meg hogy én nem követtem el ezeket, csak nagyokat pislogtam. Nem tudtam erről, dehogy engedtem volna, hogy a nevemre ezeket gyűjtse, nem vagyok madár. Vagyis de, úgy tűnik mégis az vagyok, hatalmas
Viszont ha az egyetlen megoldás az, hogy a tesómat bilincsben viszik el, akkor ezzel a lehetőséggel nem szeretnék élni, köszönöm a válaszokat
Ez büntetőjogi kategória, a te személyazonosságodat használta a szabálysértések elkövetésekor.
Szerintem is meseszerű, ha többször nem tudom igazolni magam, akkor nem hisznek nekem, hanem bevisznek, sőt már eleve gyanús leszek iratok nélkül, mint vmi migráns.
Ez baromság, a rendőrök nem állítanak ki 6-8 büntetést bemondásra.
Ezt senki sem hiszi el.
Nézd, ha vmit félreértesz vagy mi értünk félre, majd kiderül, hagyjuk is.
Azt az egy dolgot viszont neked kell eldöntened, hogy számodra mi a lényegesebb jelenleg.
1. a tesód megússza, mert te nyámnyila módon hagyod magad.
eközben te elveszítesz egy csomó pénzt, elesel a jobb munkától, jogsi nélkül maradsz, kínlódsz, majd megint fizetsz, járhatsz tanfolyamra, vizsgázhatsz, stb.
mindeközben a kedves tesó, aki átvert, hülyére vett, kihasznált, éli világát.
2. megvéded saját magad és nem hagyod magad. a testvéredet számon kérik, emiatt egyébként nem ültetik le, börtönökben nincs hely ilyen hülyeségekre. kap pénzbüntetést meg némi közmunkát.
ne felejtsd el, hogy a pénzbüntetést jelen esetben te állod, az alacsonyabb munkabéred és a plusz tanfolyam formájában. tényleg fizetni akarsz egy ilyen aljas szemétláda miatt?
az ilyen nem testvér, én ezt nem mentegetném, hanem azt szorgalmaznám, hogy egye meg, amit főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!