Előzésnél direkt leszorítottak az útról, mit tegyek? Nem lett semmi baj, de felírtam a rendszámát. Ketten voltunk az autóban, így ketten tudjuk bizonyítani.
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 19:24
1/6 anonim válasza:
Menj be a kapitányságra, és tegyél feljelentést. Legyen nyoma a történetnek.Hogy a következő alkalommal ha ismétlődik már odafigyeljenek a hatóságtól is.
2/6 anonim válasza:
Jelentsd fel, de lehet, hogy kevés lesz. EZért célszerű a fedélzeti kamera az autókba!
4/6 anonim válasza:
Semmit sem fognak csinálni, ez nem bemondásra megy.
Ha van felvétel akkor igen, anélkül nem.
5/6 anonim válasza:
Szia, rendőr vagyok, hogyan történt? Tudok segíteni, mivel menj be a kapitányságra panaszt tenni.
Melyik megyében történt?
Írj rám
6/6 zebulon66 válasza:
Jó régi topic de elmondom, kb 92-vel mentem Bazi nagy kamion leelőzött azaz csak volna, fránya autó jött szemből. Úgy rám húzott mint a kisangyal, én meg satufék. Megúsztuk, habár az árokparton kapott rendesen a futómű, kirakta a vészvillogót bocsiként. Ja ez elég. Rendszáma hátulról wab194.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!