Be tudom ezt valahogy bizonyítani? Van esélyem, hogy visszakapjam a jogsim?
Ez nagyon mese szerű történet, nehéz elhinni.
Sorozatosan másra hárítani a felelősséget lebukás nékül, úgy, hogy az titokbam is marad?
Tesódnál volt a jogsid?
Bemondásra az nem érvényes, iratok nélküli lebukás sorozatosan?
Amúgy, ha igaz a történet, és feljelentést teszel, a tesódat bezárják.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nem érdekel, hogy meseszerű, mert baromi rossz helyzetbe kerültem most. Nincs jogosítványom, nem tudom tovább folytatni a C-a jogosítvány megszerzését, lefokoznak a munkahelyemen, ráadásul 100 ezerért kaphatom majd vissza fél év múlva, ami baromi sok idő. Tudod én se értem, hogy lehet ezt lebukás nélkük kivitelezni, ennyi ideig és, hogy miért nem kapott (kaptam) nagyobb büntetést azért mert sorozatosan jogosítvány nélkül vezetett (vezettem) Ez így működik, hogy nincs jogsim és csak úgy bemondom valaki nevét? És mivel minden adatot tudok ez így elfogadott? Kapok egy 5 ezres csekket és kész? Elmondtam ezt az okmányirodában és széttárták a kezüket, annyit tudtak hozzáfűzni, hogy fél év múlva jelentkezzek a képzésre. Ez valóban így működik? Bűnözőknek áll a világ??? Miért veheti át más a leveleimet? Mert én nem vagyok itthon és bármelyik rokonom lemehet érte, mert a postásnak és a postának nincs kezdve vele foglalkozni? A rendőrnek sincs kedve utánanézni mikor megbüntet, hogy egyáltalán érvényes e a jogsim?! Ezért szívok én aki tisztességes? Baromi dühítő
Nem akarom, hogy börtönbe kerüljön. Egyrészt azért mert az állam le se sz*rja, ők nem vették ezt észre másfél évig, de nekem azonnal oda kellett adjam a jogosítványomat, mert a mimózákkal könnyű, erre én segítsem őket, hogy bezárják a tesóm? Másrészt ő az édestestvérem, nem akarok neki ilyen rosszat, bármilyen is velem
:(
Elég hihetetlen, hogy soha nem bukott le és hogy a hatóságnak nem tűnt fel, hogy rég átlépted a 18 pontot.
Ha ez a sztori igaz, akkor a hatóság nagyon durván inkompetens.
Amúgy én a helyedben elbeszélgetnék a bátyáddal és ha ezért ő a felelős, akkor feljelenteném.
A bírságok a bátyád nevére szólnak vagy a tiedre?
Ha a bátyád neve van a csekkeken, lehet kiindulási pont, de ha a te nevedre szólnak a csekkek, nehéz lesz kimagyarázni annélkül, hogy a tesód ne sodord bajba.
Azt továbbra is hihetetlennek tartom, hogy sorozatosan iratok nélkül vezetve nem vonják felelősség re a szabálytalankodót.
Van számitogépes adatbázisa a rendőrségnek, ha nincs nálad a jogsi, személyi, és nagyon jóhiszemű a rendőr, megúszhatod egy figyelmeztetéssel, de nyoma marad a rendszerben, következő alkalommal megint nincsenek iratok... no ez már gyanús. Harmadik, negyedik alkalomra esély sem lenne normál esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!