Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Segédmotor kötelező biztosítás...

Segédmotor kötelező biztosítás nélkül, mi a legsúlyosabb büntetés?

Figyelt kérdés

Tegnap este vettem egy segédmotort, ma vezettem, megállítottak, kérték a kötelező biztosítást, de az még nem volt kész a motorra. A rendőr feljelentett, mire számíthatok?

Ma már érvénybe is lépett a biztosítás, de csak azután miután megállítottak. Tegnap este már nem volt lehetőségem bejelenteni a motort, de telefonáltam a biztosítónak, azt mondta holnapra kész lesz. Ma mentem a motorral, de elkaptak. Feljelentettek, és azt mondták igazolnom kell a biztosítás meglétét, de csak ha tegnaptól van már, csak akkor jó. De tegnap este vettem, így ez lehetetlen.

2017. júl. 5. 21:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%
most megint azért van a sírás, mert nem lehetett betartani a szabályokat és megbüntettek. De nem azért kellene megkötni időben, hogy ne kelljen félni, hanem ha elhozod a frissen vásárolt motort és balesetet okozol vele, akkor ne kelljen perre menned. Sőt, ha jól tudom, de ebben okosak kijavítanak, a károkozó biztosítója is sz*rakodhat akkor is a kifizetéssel, ha te vagy a szenvedő fél és még nincs biztosításod
2017. szept. 17. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!