Igaz, hogy az Alfa Romeo-k nem valami jók?
Rohadt drágán, mi? Kár, hogy az olasz autók kategóriájukban mindig is a legolcsóbbak között voltak (najó, nem Ferrariról, Maseratiról beszélünk, azok nem népautók).
Megbízhatóságról: egy alfára többet kell költeni, általában, mint a többire, cserébe meghálálja, és soha semmilyen körülmények között nem fog cserben hagyni. A városban cirkáló többi autónál pedig jóval szebb, sportosabb, és sokszor erősebb is.
Szerintem nem az alfa őrülteket, hanem pont az átlagembert nem érdemes erről megkérdezni: Magyarország erősen németautó b*zi ország, itt objektiv véleményt olasz autóról hallani nem fogsz.
elözőnek:
1. az árakkal nem nagyon vagy tisztában
2. vannak függetlenek, de azok nem az Alfa tulajdonosok. Hanem azok, akik szakmájukból adódóan ezzel foglalkoznak. Én már ültem jó pár száz (ha nem ezer) alfában és el is adtam nem egyet és nem tizet. Soha nem vennék Alfát magamnak. Egy biztos: szép autókat gyártanak, de sajnos ennyi. Magyarországon nem a tulajdonosok a független szakértők. Attól, hogy valakinek van egy Alfája vagy bármilyen más márkája, attól még nem lesz az adott márkának a szakértője. Persze mint tudjuk, a magyarok szakértőnek hiszik magukat ebben is, ahogy a fociban és a politikában is. Miközben mindegyikben egy nagy kalap szart érünk.
utolsónak: árakkal nagyon is tisztában vagyok...
az meg, hogy nem vennél alfát magadnak, a te bajod. ültél több ezerben, mi? :) autóversenyes játékban, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!