Mennyibe kerül jelenleg a B kategóriás jogosítvány kiállítása az okmányirodában és miket kell vinnem hozzá?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 10:03
1/13 anonim válasza:
Szia! Azt hiszem 5.000 FT körül mozog. Amiket kell vinned: Amit megkaptál a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál papírt, hogy mindent elvégeztél. Ajánlott még minden papírt amit kaptál (pl. egészségügyi vizsgaigazolás). Odamész csinálnak rólad egy képet webcamera féleséggel és mehetsz útadra, majd küldik postán.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 13. 17:32
3/13 anonim válasza:
Csak 4000. Vizsgaigazolás kell, orvosi alkalmassági, személyi.
4/13 anonim válasza:
csősztök!
Most kaptam meg a jogosítvány kiállításához szükséges vizsgaigazolást. a megfelelő doksikat viszem a zokmányirodába. node majd amit adnak az irobába papírt (rajta fénykép, minden) azzal szabad e vezetni? erre még senki nem tudott egyértelmű és értelmes választ adni.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem szabad vezetni vele! Csak jogosítvánnyal vezethetsz!
2010. júl. 30. 19:45
6/13 anonim válasza:
hm. ez oké. aláírom. ez a szabály. de magyarázza meg nekem valaki hogy MIÉRT NEM? ha egyszer megvan minden vizsgám, minden papír/okmány megvan, akkor miért baj ha vezet vele az ember? így talán nagyobb az esélye hogy balesetet csinál, mintha megvan a műanyag kártya? sztem erre nincs épkézláb magyarázat. ez megintcsak a bürokrata rencer hagyománya sztem.
7/13 A kérdező kommentje:
Azért nem mert HIVATALOS papír kell ami feljogosít a vezetésre, márpedig egy sima papír nem hivatalos, a jogszabályban jogosítvány szerepel, és a rendőrök nem fogadják el azt a papírt, úgyhogy ne is vezess, csak jogsival mert könnyen megszívhatod.
2010. júl. 30. 20:05
8/13 anonim válasza:
nem kötöszködéskép, de akkor ezekszerint ha az OKMÁNYiroda kiállít egy OKMÁNYT, az NEM hivatalos? De akkor mi? Akkor minek adja? na hétfőn "megcincogtatom" őket ezügyben... :)
9/13 anonim válasza:
ja még azt elfelejtettem, hogy mivan akkor, ha nekem AZONNAL vezetnem kell, mondjuk a(z) (új) munkám miatt?
10/13 A kérdező kommentje:
Semmi, akkor is meg kell várnod a jogsit.De vezethetsz a papírral is ha akarsz, csak akkor ha igazoltat egy rendőr bírságot kapsz, te döntöd el mit csinálsz.
Azzal a lappal csak azt igazolod, hogy neked lesz jogosítványod, hogy folyamatban van a csinálása.
2010. júl. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!