Jogosítvány készítéséért mennyit kell fizetni az okmányirodában? (most csináltam meg, és hétfőn megyek okmányirodába) 17L
Kapsz egy csekket amit postán kell feladnod - 3 ezer Forint
15/F
Az első válasz nem jó!!
A vezetői engedély illetéke 4000 Ft ( 62 év felett 1500Ft ), melyet csekken kell befizetni. Szükséges, hogy vidd magaddal a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat, az orvosi alkalmassági véleményt és a vizsgaigazolást.
Köszönöm szépen, én is úgy emlékeztem, hogy 4000, csak nem voltam benne biztos :)
És drága második. ne irigykedj :)
Második vagyok
Nem írígykedek... 17 évesen nekem is meglett a jogosítvány B+A1 kategória saját pénzből ( tudtam értékelni, odafigyelni, minden sikerült elsőre! :) )
Nővéremnek annó kifizették 17 évesen 2,5 hónap helyett 4 hónapig csinálta sokkal többe került, éás azta pár autót már megzúzott :)
Na te melyikünk vagy inkább?:)
Nekem Anyukám fizette, s 6 hónap volt. ( 1 hónap kiesett azért, mert összetörték az oktatóm autóját, másfél hónap pedig azért, mert műtétem volt.)
Értékelni ugyanúgy tudom, s figyelni is tudtam, sikerült minden elsőre.
Napuszi :)
Második vagyok...
Na akkor mostmár kíváncsi leszek milyen lesz az első pár év! :D
:):) én is..
Minden jót! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!