Eredetvizsga segitség hogyan?
Figyelt kérdés
Vettem egy használt autót, magánszemélytól segitettek a megfelelő autó kiválasztásában, sikerült is egy kitünő állapotban lévő renault ot venni, elmagyarázták hogy mi a teendő még vele, eredetiségvizsga törzskönyv, ilyenek csak én nem értek még annyira hozzá hogy működik ez és már vérciki állandóan szaladozni testvéremhez ismerősökhöz hogy jöjjenek velem, mert hát senki nem ér rá hisz mindenkinek megvan az élete örülök hogy a biztosítót elintézték nekem ha tudnátok segíteni? Első autóm. Köszönöm2017. jan. 9. 08:44
21/23 A kérdező kommentje:
Erre hivatkozva elküldtek az okmányirodából én sem értem ismerősöm nemrég iratot át egy mondeot, tőle se kértek ilyet
2017. jan. 12. 21:19
22/23 A kérdező kommentje:
Amit visszaigazolt a közé PDF et kinyomtattam aláirtam ezt nem fogadják el. Minden megvan eredetiségvizsga is. Most telefonálgassak a köbének de azt mondták 2 hét is lehet mire kiküldik.. Addig mi lesz?, Megprálom egy másik város okmányirodába
2017. jan. 12. 21:22
23/23 A kérdező kommentje:
Felhivtam őket nagy nehezen felvették elvileg elküldték az ajánlást.. Igy nevezik, ezzel már mehetek az okmányirodába :)
2017. jan. 13. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!