Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eredetvizsga segitség hogyan?

Eredetvizsga segitség hogyan?

Figyelt kérdés
Vettem egy használt autót, magánszemélytól segitettek a megfelelő autó kiválasztásában, sikerült is egy kitünő állapotban lévő renault ot venni, elmagyarázták hogy mi a teendő még vele, eredetiségvizsga törzskönyv, ilyenek csak én nem értek még annyira hozzá hogy működik ez és már vérciki állandóan szaladozni testvéremhez ismerősökhöz hogy jöjjenek velem, mert hát senki nem ér rá hisz mindenkinek megvan az élete örülök hogy a biztosítót elintézték nekem ha tudnátok segíteni? Első autóm. Köszönöm

2017. jan. 9. 08:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
77% os igen igazad van nos azt hittem hogy kereskedésből vesszük ott valamelyest könnyebb dolgom lett volna, elmagyarázták már párszor hogy megy csak ugye lehet nekem gyengébbek a képességeim ezen a téren, ha tudnám nem tettem volba fel a kérdést, és nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz autó de ha megbízható helyről adatott egy lehetőség nem akartam elszalasztani ezért is vagyok lemaradva kissé.
2017. jan. 9. 09:27
 12/23 A kérdező kommentje:
80% os ez egy hasznos tanács, koszi :)
2017. jan. 9. 09:28
 13/23 A kérdező kommentje:

Vagyonszerzési illeték: 24750 Ft

Új forgalmi engedély: 6000 Ft

Törzskönyv: 6000 Ft

Eredetvizsga: 17000 Ft

Összesen fizetendő:53750 Ft

Nos azt mondjátok meg ebben már benne van minden? Az eredetvizsga és az átírási költségek is?

2017. jan. 9. 09:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Az átiratás költsége benne van a felsoroltakban.

Szervizelésre kellene még költened az autó állapotától is függöen, de vásárlás után olajat, szűrőket szokás cserélni, illetve a vezérlést, ha szíjas - ezeket azért cserélik, hogy el ne legyen késöbb baj az autóval, megadott időnként kell cserélni, az első cserétől todod számolni a periódusokat.

2017. jan. 9. 09:52
 15/23 A kérdező kommentje:
Rendben, motorikusan helyre van rakja a biztosítás tegnap online meg lett kötve akkor más papirmunka nincs, még ez a súlyadó esetleg
2017. jan. 9. 10:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy a súlyadót az fizeti akinek a kocsi a nevén volt az adott év első napján. Ez hogy is van ha én tegnap vettem akkor nekem erre az évre már nem kell súlyadót fizetnem?
2017. jan. 9. 10:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Teljesítmény adóval kapcsolatban nincs semmi teendőd.

Az önkormányzat márciusban kiküldi a csekkeket az érintetteknek, nálad jövőre lesz esedékes a fizetés

2017. jan. 9. 14:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Az okmányirodába vittem minden papírt köztük a biztosító papíráru is de valami kötvények várni kell hogy kiküldjék anélkül nem írják át
2017. jan. 12. 20:53
 19/23 A kérdező kommentje:
Az okmányirodába vittem minden papírt köztük a biztosító papírját is de valami kötvények re várni kell hogy kiküldjék anélkül nem írják át. De azt mondták 2 hét mire kiküldik addig meg át kellene íratni. Az előbb a szótár bekavart
2017. jan. 12. 20:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

A megrendelés visszaigazolásával át kell írniuk!!!

(sok kicsit intéztem már, Sehol nem kellett kötvényt megvárni)

2017. jan. 12. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!