Beettyy kérdése:
Ki a hibás, az aki az autójával rossz helyen parkol vagy az aki véletlenül nekimegy?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel mentem volna dolgozni a szokásos módon, annyi különbséggel, hogy sikerült összetalálkoznom egy másik autóssal! A lényeg a következő: kikanyarodok az utcánkból kb.50 méter múlva jobbra kanyarodok, mikor látom, hogy a bal oldalamon nagyon közel van a félig a járdán félig az út szélén álló autó. Egy pillanat múlva annyit érzéek, hogy az autóm hátulját a jobb oldalamon parkoló autóhoz verődik. Mikor kiszálltam láttam, hogy az octavia a hátsó ajtók kezdetétől lelóg a felfestett parkolójelről. Az ő autóján lett egy kis felületi sérülés az én yarisom hátsó jobb lökhárítója benyomódott és lett rajta 3-4 helyen a festéken sérülés. A sokodás azt állítja ő nem hibás, hanem én vagyok mert nem vettem észre, hogy ott parkol! Volt már vki ilyen helyzetben?2016. dec. 3. 16:21
11/12 anonim válasza:
A biztosító szempontjából Te vagy a hibás, jogi (rendőri) szempontból meg nyilván Ő parkolt szabálytalanul és balesetveszélyesen. Hívtatok rendőrt?? Nyilván az lenne a legjobb szerintem,ha mindenki javítaná a sajátját,mert gondolom Te nem akarsz rosszabb bónuszt, Ő meg gondolom nem nagyon szeretne egy ilyen büntetést kifizetni. (nem ez az általános,de azért,ha nagyon akarod ki lehet hajtani,h vágják meg érte.)
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg rafinált vagy, mert előtte való nap már megkérdezted ezt, oszt ott megkaptad, h te mindenképp hibás vagy. Ezután meg jössz egy új reggel, ami szemmel láthatóan női néven fut, hátha így számodra pozitiv válaszokat kapsz... furkó egy lurkó vagy te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!