Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi idő innen még mire...

Mennyi idő innen még mire kiküldik a jogosítványt? (B)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy több ilyen kérdést tettek már fel, és hogy általában mindenkinek más és max 30 nap míg kiküldik, de akiknek mostanában jött ki, mennyit vártak? Nyáron sok idő úgy tudom, de ilyenkor nem annyira. Igazából azért is kérdezem, mert hétfőn voltam az okmányirodában és a hölgy 4-5 napot mondott, amit kevésnek tartok és az okmánystátusz lekérdezésnél is még ezt írja: "Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, XY számú kérelmen igényelt vezetői engedély kiállítása jelenleg folyamatban van.". Ugye 5 státusz van:

feldolgozás folyamatban van,

kiállítás jelenleg folyamatban van,

elkészült és továbbításra került,

okmány átvehető,

okmány átvételre került,

viszont én az elsővel nem találkoztam, már hétfőn a másodikat írta, de azóta is azt. Van esély rá tényleg, hogy pénteken megjön? (Címemre küldik). Nem az, hogy türelmetlen vagyok, csak hát vasárnap el kell utaznom és 23-án vagy 24-én jönnek haza. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2016. nov. 9. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%

Most mégis mit vársz? Tudod, van már ezer megválaszolt kérdés, de még egyszer megkérdezed.

Csere esetén 8 nap, első kiadás esetén 21 nap alatt kell beérkeznie az okmányirodába. Postázás ideje ebben nincs benne.

2016. nov. 9. 18:01
 2/19 Beviz Elek ***** válasza:
6%
Én bent melózom. Ha gondolod gyorsan előkaparom a te papírjaidat, megcsinálom a jogsidat, meló után pddig beszaladok vele hozzátok hogy meglegyen ma ;)
2016. nov. 9. 18:13
 3/19 A kérdező kommentje:
Első jogsi. Miért ne kérdezhetném meg én is, ha másik 1000 megkérdezte? És ha van valami változás, amiről nem tudok? Csodálkoztam, hogy a hölgy 4-5 napot mondott és tényleg jó lenne, ha megjönne pénteken, mert vasárnap utazom, ráadásul a második státusznál jár. Gondoltam megkérdezem, hogy azoknak, akiknek ezt a státuszt írja + ősszel lett meg a jogsi, valóban lehetséges-e, hogy ennyi idő alatt megjön. Bár hozzáteszem, a te válaszod még nem is annyira vészes, de lassan ezt az oldalt át kellene nevezni "kotekedekegykicsit.hu"-ra. :)
2016. nov. 9. 18:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Vicces vagy. Lehetnél inkább "Vicc Elek"...
2016. nov. 9. 18:16
 5/19 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Ha nem, hát nem. Hamarabb hazaérek.

Megpróbálom, hátha nincs még ilyen reg.

2016. nov. 9. 18:19
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Beleneztem a varazsgömbbe...azt mutatta 8nap 13óra 45perc 36masodperc mire megkapod
2016. nov. 9. 18:20
 7/19 A kérdező kommentje:
Mennyi embernek van arra szabadideje, hogy itt "poénkodjon"... :D
2016. nov. 9. 18:24
 8/19 anonim ***** válasza:
8%
Majd átveszed később ha nem leszel otthon. Nem égeti el a póstás.
2016. nov. 9. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
6-os pontatlan a válaszod, a varázsgömböd nem számolta bele, hogy a postás még elmegy hugyozni, így a pontos válasz: 8 nap 13 óra 47 perc 23 másodperc
2016. nov. 9. 18:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, főleg olyanéra, aki az utóbbi 1-2hétben kapta meg (és talán nyomon is követte), de úgy látom ez már el lett viccelve. Mindegy...
2016. nov. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!