Mennyi idő innen még mire kiküldik a jogosítványt? (B)
Tudom, hogy több ilyen kérdést tettek már fel, és hogy általában mindenkinek más és max 30 nap míg kiküldik, de akiknek mostanában jött ki, mennyit vártak? Nyáron sok idő úgy tudom, de ilyenkor nem annyira. Igazából azért is kérdezem, mert hétfőn voltam az okmányirodában és a hölgy 4-5 napot mondott, amit kevésnek tartok és az okmánystátusz lekérdezésnél is még ezt írja: "Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, XY számú kérelmen igényelt vezetői engedély kiállítása jelenleg folyamatban van.". Ugye 5 státusz van:
feldolgozás folyamatban van,
kiállítás jelenleg folyamatban van,
elkészült és továbbításra került,
okmány átvehető,
okmány átvételre került,
viszont én az elsővel nem találkoztam, már hétfőn a másodikat írta, de azóta is azt. Van esély rá tényleg, hogy pénteken megjön? (Címemre küldik). Nem az, hogy türelmetlen vagyok, csak hát vasárnap el kell utaznom és 23-án vagy 24-én jönnek haza. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Most mégis mit vársz? Tudod, van már ezer megválaszolt kérdés, de még egyszer megkérdezed.
Csere esetén 8 nap, első kiadás esetén 21 nap alatt kell beérkeznie az okmányirodába. Postázás ideje ebben nincs benne.
Ha nem, hát nem. Hamarabb hazaérek.
Megpróbálom, hátha nincs még ilyen reg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!