Az éven kiküldik a jogosítványt? Tényleg eddig ülnek rajta?
Figyelt kérdés
December 4-én voltam az okmányirodába,holnap lesz 2 hete.Az éven megérkezik még?Azt se tudom, hogy ott mikortól van leállás...Vagy inkább esélyes, hogy január elején fogják postázni? Tudom,hogy sokan mondjátok majd,h türelem de szerintem ilyenkor mindenki várta már a jogsiját....Előre is köszönöm :-)2015. dec. 17. 14:47
1/5 anonim válasza:
Az ezo tv-t neked találták ki!Hívd fel őket!!Ez az éven meg valami új csomagküldő szolgálat,hogy azon küldik ki/érkezik meg a jogsid?!?
3/5 anonim válasza:
És szerintem karácsonyig jó esély van hogy megjön.
4/5 anonim válasza:
Nem ülnek sem a te jogosítványodon, sem a más útlevelén, személyi igazolványán, vagy bárkinek az okmányán.
Naponta több ezer darab műanyag azonosítót gyártanak le, azokat le kell könyvelni, iktatni, stb.
Van egy törvényileg meghatározott idő, az igénylőnek ennyi időn belül kézhez kell kapni a megrendelt okmányt, s ezt tartják is.
Jogosítvány esetében ez az idő 30 nap, a gyakorlati számok pedig azt valószínűsítik, hogy a megrendelés után, a harmadik héten kapod meg a plexit.
5/5 anonim válasza:
Talán írtam már korábban is, hogy a KEKKH csak csütörtökön szállít a nyomdából. Amit ma leadtak rendelést azt majd jövő csütörtökön viszik el. Ez máris egy hét. Ha csütörtökig nem ér be a központiba az igénylésed, akkor megint plusz egy hét mire leadják. 4 napos hétvége megint plusz egy hét. Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!