Mennyi idő, míg kiküldik az első jogosítványt?
Figyelt kérdés
Az okmányirodában csak annyit tudtak mondani, hogy 1 hónapon belül.Köszi a segítséget!2011. jún. 29. 15:36
1/10 anonim válasza:
Szinte elviselhetetlen hosszúnak tűnik az az egy - két hét amit ilyenkor ki kell várni , egy örökkévalóság szokott lenni ez a pár nap. :-)
2/10 anonim válasza:
Nekem is 1 hónapról votl szó, aztán pénteken kértem szerdán már megvolt :D
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Egy örökké valóság, mert már 3 hete megcsináltam, de csak ma jutottam el az okmányirodáig :S Szóval ha még heteket várni kell, akkor abból a kevés rutinból is kiesek :D
2011. jún. 29. 16:13
4/10 anonim válasza:
hehe,ne várd annyira, énis nagyon vártam majdnem megdöglöttem,de 9 nap alatt jött meg,aztán elkapott néha olyan pillanat hogy kimentem papírral.
5/10 anonim válasza:
Mivel nyár közebe van és főszezon ezért kb 2 hét mire megjön.
Én másfél hónapja csináltattam és nekem 5 nap volt.
6/10 anonim válasza:
Én szerdán mentem be az Okmányirodába és következő kedden itt volt postával.
7/10 anonim válasza:
Én csütörtökön mentem az okmányirodába és másnap kaptam meg. Az a titka, hogy az okmányirodába kell kéretni nem otthonra, oda általában max 2nap alatt kiküldik.
8/10 anonim válasza:
Nekem oktatóm azt mondta, hogy 3-4 munkanap...
Okmányirodába viszont csak hétfőre kaptam időpontot Oo
Lehet hogy itt azért kevesebb a várakozási idő, (már ha kevesebb..) mert viszonylag kisváros, szombathely..
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igazából nem sok idő.Azt hittem több hetet kell várni.
2011. jún. 30. 13:16
10/10 Gere Balázs válasza:
Én 2013. július 31-én voltam az okmányirodában, ott azt mondták, hogy legkésőbb 3 hetet kell várnom. Most két hét múlva pénteken még mindig nem jött meg, és augusztus 20-a miatt kiesik megint 4 napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!