Hitellel terhelt autó sorsáról többnyire a hitelező dönthet, nem az adós.
Nulla információ tudatában nem lehet még tanácsot sem adni.
Azzal már elkéstünk, hogy ne vásárolj hitelre használt autót, ha pedig szabadulni akarsz tőle, és sikerül (bele egyezik a hitelező), számíts rá, hogy nem keveset buksz rajta.
2016. nov. 2. 22:15
2/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért nem tudod használni az autót? Mert így valóban nehéz eladni, hogy hitellel van terhelve.
2016. nov. 3. 01:47
3/9 A kérdező kommentje:
1es lehetni lehet de..... bukós. 2es : mert : alsó középkategóriás autó. Màrkaszervìzbe vannak ismerődeim szakszerűen minőségi alkatrész van bele téve. Pl hàtsó rúgó teleszkóp. 3rúgóból a leghoszab lett bele téve.Nov 1temető bal 1 110kg bal hàtsó 100 jobb 1 60 jobb hátsó 60kg 5személyes autó 4 ember 5-10kg csomag. Rokonok kicsi hanyatló falvakban mindenhol dombtetőn a temető rossz utak. Autóval cikk cakkba menve is kopp kopp kopp. Rokonok előtt a hìdon srégba kopp itthon a kocsifeljàrón kopp. Na meg az elvi 75 lóerejével 4emberrel traktort előzni is 2perc...
2016. nov. 3. 07:05
4/9 anonim válasza:
Ott más a baj, nem a rugó teherbírása..
75 LE-vel ezrek előznek gond nélkül, még ha full is a kocsi..ki kell taposni a szemét, de akkor megy...
Neked SUV kellene minimum, 150 LE-s.
2016. nov. 3. 07:11
5/9 A kérdező kommentje:
#4egyet értek ezért ìrtam amire kellene nem alkalmas az autó. Gyàrilag...alacsony épìtésű. Tipust nem ìrok mert nem az.a főkérdés. Régen volt egy Renault19 5ajtós 1994es gyàrtmàny (torziós rúgós hàtúl) 380 utas meg disznóvàgàs utàn hús hurka ruhàk .....semmi gond nem volt vele akkor húzta úgy a seggét mint ez 4 emberrel. Annyi tuning volt rajta13" helyett 14" os gumik voltak rajta.
2016. nov. 3. 08:53
6/9 A kérdező kommentje:
*380kg utas *
2016. nov. 3. 08:54
7/9 anonim válasza:
"Gyàrilag...alacsony épìtésű. Tipust nem ìrok mert nem az.a főkérdés"
Szóval suzuki...
Nem szégyen az, nekem is az van. Szerintem valami más baja van a kocsidnak. Rendesen meg kellene csináltatni.
Az enyém akkor kopog, ha a kormányösszekötőt kell cserélni.
AMikor 2q fát vittem vele, akkor sem koppant.
Csak egy ezres motor van benne, de akkor sem 2 perc, míg megelőzök egy traktort.
De ha ennyire nem jó neked, tényleg vegyél másik kocsit. De azt már az igényeidnek megfelelően.
2016. nov. 3. 10:59
8/9 A kérdező kommentje:
Seat cordoba
2016. nov. 3. 11:15
9/9 anonim válasza:
Én is inkább át gondolnám a szervizelíst. Lehet jobban járnál vele, mint egy új autóval, főleg úgy, hogy ez hitellel terhelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!