Valaki viccből bedobta az autóm szélvédőjét egy téglával. Ezért fizet a biztosító?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 11:18
2/7 A kérdező kommentje:
A casconak mennyi a díja?
2016. okt. 21. 11:57
3/7 anonim válasza:
A casco-t a szélvédő betörése előtt kellett volna megkötni. utólag nem fizet.
Egyébként 10+ éves autóra nem is éri meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy előtte kellett volna, de lehet hogy bedobják újra, gondolom nem ártana megkötni. Mennyi az ára?
2016. okt. 21. 14:47
5/7 anonim válasza:
Biztos megölném azt aki ilyet csinálna.Nem tudom hol parkolod le a kocsit de ezekután biztos hogy kitennék oda egy kamerát és az felvenné a tettest ha mégegyszer előfordulna ilyen.Interneten egyébként megtudod nézni hogy mennyi a Casco díjja de én ez esetben azon lennék hogy meglegyen a tettes,bár erre kevés az esély hogy kiderüljön.Neked kell tudni kik a rossz akaróid
6/7 anonim válasza:
nekem maprfe-nél van szélvédőkárra biztosításom. évente 10e asszem.
7/7 anonim válasza:
Csak néhány éves autóra lehet (és érdemes) cascot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!