Alianz biztosító, ez az összeg elképzelhető?
A kötelező biztosítas szerint egy 2006-os 320d-re 103 000Ft lenne a legolcsóbb és a Wáberernél 544 000Ft egy évre a többi az kb 110 és 433 között mozog nagyjából 50 000es különbséggel emelkednek az árak biztosítóként.
Szóval 22 évesen egy e90-es Bmw nél az évi 130 000 mondjuk ideális lenne? Soknak sok az biztos.
544.000 FORINT?????
Ez brutál drága, biztos minden jól írtál be? A 110 ezer ft még okés, mivel 22 vagy, de az 544 ezer valami elképesztő.
Az abszolút összegekhez nem tudok mit írni, de arról igen, hogy az évfordulón az Allianz-ra váltottam.
Alkusz cégek oldalait használtam összehasonlításra, és feltűnően alacsony volt náluk. Hogy biztos legyen, az Allianz egyik irodájában kötöttem meg a biztosítást, valóban annyi volt, amennyit láttam. Bár nem vagyok vándorló típus, volt már, hogy váltottam. Másutt, az új szerződéskötéskor be kellett fizetnem az első díjat. Itt semmit sem kellett fizetnem. Mivel csoportos beszedést választottam, mikor esedékes volt, levonták. Ha csekkes fizetést választottam volna, azt is csak esedékességkor kellett volna fizetnem. Ráadásul csak alá kellett írnom egy megbízást, és ők intézték az előző biztosítónál való felmondást is.
Azt nem tudom, hogy egy év múlva hogyan alakul, legfeljebb odébbállok.
Amúgy, minden évben látok olyat, hogy van 5-szörös, akár 8-szoros díjat ajánló biztosító. Csak tippelni tudom, hogy le akarják rázni a KGFB-t.
tgk-nál valóban jó az allianz, de szgk-nál meglepődnék, ha ennyi lenne, (a többinél meg főleg) akármennyi vagy.
már megvetted a kocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!