Ne nevessetek :-D saját kocsimmal a másik saját kocsimba beletolatott az asszony. Biztosító fizet?
Akkor pontosítok. Van egy munkásverdám, egy kisteherautó, meg egy 15 éves octaviám. Amibe asszony többet nem ül bele
:-D De viccen kívül kérdezem amúgy
Én ugy tudom, hogy ha családon belül (vagy jelen esetben azonos) az üzembentartó akkor nem fizet egyáltalán a biztosító...
De ha csak nem GTK lett az autó akkor amúgy is jobban jársz, ha nem jelented, mert többet buksz a bónuszodon, mint amennyit avultatva fizetne a biztosító a 15 éves autóra.
kitöltitek a kárbejelentőt, és beadod a biztosítónak.
nekem is volt ilyen ügyem, hogy rokon beletolatott az autómba, nem tudom mivel kéne másképpen intézni, mintha idegen enne egyáltalán nem vicces, a kár, az kár
A kedves rokon nálam is azt hitte, hogy meg akarok gazdagodni, pedig én nem nyertem az ügyön semmit.
a feleséged bónusza csökken majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!