Este arra ébredtem, hogy az asszony sír, azt mondta, hogy egy másik nő nevét mondogattam. Szerintetek ez normális? Már álmomban sem ismerkedhetek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 12:26
1/10 anonim válasza:
szegény nő. te meg egy aljas álmodozó vagy! :)
3/10 A kérdező kommentje:
Még ilyet...
2014. jan. 9. 12:32
4/10 PearlDiver válasza:
Ébren szereted az asszonyt? mert ha igen, mondd el neki, minél gyakrabban és akkor megnyugszik.
5/10 anonim válasza:
mondd azt, hogy azt álmodtad lányotok született és te ezt a nevet akartad mindenképp, még örülni is fog :D
6/10 anonim válasza:
hat nem tudom neked milyen volna ha almaba az asszony igy csinalna hmmm pista az az gyere meg stb?
7/10 anonim válasza:
5-ös ez nagyon jó :) Ha lesz barátnőm és hazudnom kell, majd tőled kérek tanácsot :)
9/10 anonim válasza:
"Már álmomban sem ismerkedhetek?" Istenem.... XDDD franc essen már belénk asszonyokba, szánalmas önző lényekbe, hogy nem akarjuk h a férjünk - akivel tök mellékesen örök hűséget esküdtünk egymásnak - más nők után futkosson. Most komolyan, lányok, hogy tudunk tükörbe nézni? .... :D
10/10 anonim válasza:
Most ezt képzeld el fordítva, hogy a nőd fekszik melletted, és siíkt álmában, hogy ez az, Pista, milyen jól csinálod... és ne essen rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!