Gépjárműadó fizetésének elmulasztásakor milyen büntetésre számíthatok? Jelenleg 9 nap késésben vagyok a befizetéssel, mert kiment a fejemből, de hétfőn befizetem.
Nem fogod elhinni, de a legjobb megoldás ebben a helyzetben, ha beballagsz ahhoz az önkormányzathoz, amely pénzügyi osztálya kiküldte a csekket. Ott igen tisztelettudóan megérdeklődöd, hogy mire számíts...
csak szólok, hogy nem fognak megenni, sőt segítenek.
Szóval ez a legbiztosabb tudakozódás, és mindjárt ott meg is oldhatod a befizetést, ha a pénz nálad van.
Alexander Graham Bell 1876-ban feltalálta a telefont :D :D :D
Ha befizeted hétfőn akkor semmi gáz nem lesz. A jövő évi gépjárműadódhoz fogják hozzácsapni a 9 napra eső díj alapkamattal növelt részét, ami lesz is vagy 150 forint.
Én se fizetem be soha időre, mert szarjanak sünt, hogy pont iskolakezdésre küldik az összes csekket!
Kb. 6 havi késés után fogják kezdeményezni az autó forgalomból kitiltását. Pár hét nem számít, nem lesz gond.
" mert szarjanak sünt, hogy pont iskolakezdésre küldik az összes csekket!"
Én be szoktam fizetni márciusban egyben az egész évest és akkor ősszel nem jön semmi.
Nekem fix összegről küldik a csekket, és nem fogok csak csekkért bemenni a ph-ba. Ha meg utalom, akkor sose találják meg a befizetést. Volt már rá példa...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!