Akkor, ha az Unicrt. Bankban, pénztári befizetéssel USD-t teszek be egy másik bank USD-alapú kártyájához kapcsolt PayPal-számlámra, a PP költséget számol fel a PP számlán, mintha 1 másik személy küldött volna pénzt a részemre?
Eleg ossze-vissza fogalmaztad meg, mar bocsi
Ha van neked Paypalod annak az egyenleget 2fele keppen lehet feltolteni:
1. BARKI, akinek megadod a Paypalhoz tartozo email cimed, tud neked penzt kuldeni Paypalon keresztul, ami azonnal a Paypal egyenlegeden fog megjelenni. Mindegy milyen penzt kuldenek, neked forint fog megjelenni
2. CSAKIS TE
Bocsi, rosszat nyomtam
szoval CSAKIS TE tudod az Unicredites befizetest megcsinalni es CSAK magadnak
Ha te masnak akarsz penzt kuldeni, akkor elkered az illeto Paypal emailcimet es a te Paypalodon keresztul kuldesz neki penzt
Igen a Paypal le fog vonni, de mire? Mit akarsz elerni? Mi a cel? Ha tisztazod, hogy mit szeretnel talan jobban tudunk segiteni.
A cél: leggyorsabban, a legkisebb költséggel feltölteni a PP számlát.
USD-s számlás Visa kártyát akarok hozzárendelni a PP-hez (ha lehetséges, hallottam olyat, hogy csak a HUF-ost engedi).
Bankokban a közvetlen befizetés díjtalan és azonnal rákerül a pénz. Ezt a módszert szeretném az Unis PP számlára adaptálni.
A cél: leggyorsabban, a legkisebb költséggel feltölteni a PP számlát. Akkor tovabb kutakodok. Mi a cel? Miert akarod feltolteni? Azert hogy online vasarolj es a Paypallal fizess? Mert akkor FELESLEGES.
Azert hogy a Paypalrol penzt kuldj ismerosnek/rokonnak? Mert akkor igenis jobban jarsz, ha elobb feltoltod az egyenleget es az egyenlegbol kuldod a penzt. Amikor en kuldok Paypalon keresztul penzt valakinek, ha a kartyarol veszi le a penzt a Paypal, azert 6-7%ot szamol fel. Ha Paypal egyenlegbol kuldom a penzt az csak 0.5-1%-ba kerul.
USD-s számlás Visa kártyát akarok hozzárendelni a PP-hez (ha lehetséges, hallottam olyat, hogy csak a HUF-ost engedi). Ugyerted magyar banknal van egy deviza szamlad (USD-s) es az ahhoz tartozo kartyat akarod hozzarendelni? Ilyenrol meg nem hallottam de ird meg ha sikerul. Azt tudom hogy csak olyan bankszamlat/bankkartyat lehet a Paypalodhoz rendelni, ami az orszagodon beluli banknal van (pl. Mo-n laksz es szlovak bank kartyajat nem engedi) de hogy a penznem szamit-e vagy sem arra en is kivi vagyok.
Bankokban a közvetlen befizetés díjtalan és azonnal rákerül a pénz. Ezt a módszert szeretném az Unis PP számlára adaptálni. Bemesz az Unicredithez es befizeted a penzt a Paypal szamladra, igen ez azonnali es dijtalan, de csakis te, vagyis a Paypal tulajdonos tudja ezt megtenni.
Ha nincs a kozeledben Unicredit bankfiok, a sajat bankodban is intezheted, ennek viszont lesz nemi koltsege de ha telefonon intezed az olcsobb mint szemelyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!