Meghúzták az autómat, térfigyelő vette, mit tudok tenni?
Tesco parkolóba valaki meghúzta a kocsim jobb hátulját. Semmit elérhetőséget nem hagyott. Tescoba bemegyek,vissza fogják nézni a felvételt?És,ha nem és elmegyek a rendőrségre,hogy nézessék vissza,akkor pofán nevetnek?
Mit tudok még tenni,ha nem akarják visszanézni?
Kedves több diplomás,egész országban több "proli" munkás főnöke:
"3 szakba járok dolgozni",ez alatt Te mégis mit értettél?Hogy délelőtt hegesztek,délután lakatos vagy,éjszaka meg bérszámfejtő?Édes Isten,gyere le...
Amúgy nem vagyok köteles Neked magyarázkodni,de ugye éjszaka mentem,6-7 körül történt a dolog,siettem haza,mer' járólaphoz kellett anyag,mivel család járólapozza a fürdőt,és rohadtul nem volt időm visszamenni a tescoba,hogy "tesóm,há' hagy nézzem mááá' meg a felvételt!". Tudod,mer' az éjszakás szak az általába' 21:45-től van. És tudod,még be is kell buszoznom melóba,előtte kaját csinálnom,mivel nem tartozom a felső tízezerhez,és nem tudok meggyes túrós rétest venni minden nap a melós büfébe. Tehát sokra mentem a hozzászólásoddal,köszöntem a segítségedet,aranyos vagy. Ennyire volt időm,hogy meló előtt,itt kérdezzek még egyet...
Amúgy Tesco parkolóba sehol nincs térfigyelő (mármint ennél a Tesconál),csak a bejáratot nézik kamerák. Tehát szopóka az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!