Meghúzták az autómat, térfigyelő vette, mit tudok tenni?
Tesco parkolóba valaki meghúzta a kocsim jobb hátulját. Semmit elérhetőséget nem hagyott. Tescoba bemegyek,vissza fogják nézni a felvételt?És,ha nem és elmegyek a rendőrségre,hogy nézessék vissza,akkor pofán nevetnek?
Mit tudok még tenni,ha nem akarják visszanézni?
Már rég bemehettél volna a tescoba, mondjuk miután észrevetted. Inkább itt vársz választ arra, hogy mit fognak szólni ha bemész?
Simán megnézik. Ha még megvan.
Akkor első utad a rendőrségre vezessen ezután, és határozottan állítsd, hogy amikor elindultáé a tescoba, akkor láttad hogy nincs semmi, és akkor láttad meg amikor már eljöttél. Ha nem akarnak foglalkozni akkor lehet hogy megpróbálják bebeszélni hogy mi van ha már régebben ott volt...
Szóval ügyesen határozottan. Amúgy az idő szorít, szerintem nagyjából 2 hétnél tovább nem tartják a felvételeket.
Rohadtul nem kellene túlvállalni magad, ha rohadtul nem bírod...
De rohadtul van időd itt kérdezgetni ahelyett hogy intézkednél...
(Munka mellett diplomáztam, nem lennék nagyra három olyan szakkal amit egyszerre el lehet végezni munka mellett)
"Munka mellett diplomáztam"
Én is. Meg mellette autókkal foglalkoztam mellékjövedelemként és mellette még 2 hobbinak szenteltem időt. Ettől még nem nézem le azt aki 3 műszakban dolgozik mivel én is ezt tettem. Mert gondolom ő a 3 szak alatt ezt értette, de úgy látszik van diplomás akinek a diploma nem elég a szövegélrtéshez...
Nálam ugyanez volt, mégis tudok normálisan írni. A szak és a műszak közötti különbséget is lehet értelmezni. Csak mondjuk a megfelelő szót kell használni hozzá.
De ha ez valami szleng bizonyos körökben, és ne mtudok róla, hogy a műszakot szaknak mondják (több műszakos dolgozót irányítok egy ideje, több országrészben is volt ilyen jellegű kapcsolatom és még senki se használta így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!