Hogy is van ez a türelmi idő a kötelező felelősség biztosítással?
Figyelt kérdés
A második negyedével csekkemet nem tudtam befizetni, mert későn hozta a postás. Kocsival szeretnék közlekedni, de félek nehogy megbüntessenek emiatt...Azt tudom, hogy esetleges károkozásnál van 30 napos türelmi idő, de rendőri ellenőrzésnél is?? Ha valaki tud, légyszi linkelje be nekem az erre vonatkozó jogszabályt!!2010. ápr. 5. 15:20
1/2 anonim válasza:
A jogszabályt nem tudom, de az biztos, hogy létezik a 30 napos türelmi idő.
Fizesd be minél gyorsabban, vagy a csekket vagy utald át a pénzt, és kérj igazolást. Általában a rendőrök sem szoktak akadékoskodni (csak ha szándékosan akar büntetni, akkor meg úgyis talál valamit, amibe beleköthet), az év elején is meghosszabbították egy hónappal a befizetési határidőt.
2/2 anonim válasza:
A 30 nap januártól 60-ra változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!