Vettem egy autót köztes adásvételivel gondom lehet belőle?
Azzal kitörölheted.
Egy autót csak akkor tudsz a nevedre venni, ha az az autó a közvetlen eladó nevén van. Nem egy harmadik félén. Keresd meg szépen az autó VALÓDI tulajdonosát és írj vele egy adásvételit.
Az eredetvizsgát bárki, bármennyiszer elvégeztetheti, csak fizessen érte!
Vagyis őket nem érdekli, hogy ki fizet érte.
Én kereskedőtől vettem így kocsit. Hogy neki is csak adás-vételije volt. De ő adta hozzá a cégkivonat másolatát, meg a papírt, hogy mentesül az átírás alól, azért van nekem 2 adás-vételim.
Magánszemélytől nem vehetsz így kocsit.
És ne csodálkozz, ha az okmányirodában közölnek valami bibit, ami miatt nem tudod átíratni...
(az eredetvizsgát nekem is megcsinálták gond nélkül, és az okmányirodában derült ki, hogy NAV foglalás van a kocsin, így nem írják át...)
HÜLYESÉG!!!! EZZEl foglalkozok bármennyi köztes lehet az autóba csak a folyamatoság a lényeg. akkár 15 db is lehet csak a folyamatoság meglegyen. SEMMI PLUSZ ILLETÉKED NEM LESZ. biztositást kösd meg arra a névre akinek az autót fogod iratni és ennyi. abból is tudsz köttni halasztottat .
6 ezer forint a forgalmi
6ezer a tk-kártya.
plusz kell h legyen nálad a illetékre valló összse semmi más pénz nem kell.
nyugudj meg ha nincs elidegenitési tillalom a kocsin át fogod tudni iratni !!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!