Jackson666 kérdése:
Vettem egy autót de ez esetben minden rendben lessz?
Figyelt kérdés
Elvittem eredetvizsgára ott megálapitották hogy korrozió miatt nem olvaeható a motorszám . Azt mondták vigyem el a kpm hez vagy nkh hoz hogy ott kapok majd egy új kódot. Ma elmentem az nkh hoz ott nemtudtak fogadni Mert teltház van azt mondták majd 18 án fogadnak de most 7 án vettem az autót ugy hogy akitől vettem azse irta még rá a nevére az autót igyadta el nekem hogy egy adósvételije volt neki az előző tulajjal aztis ide adta de ő ezt az autót gebruár 3 án vette én meg tőlle 7 én namost akkor honnét jell számolnom a 15 nap átirást? Az én adásvételim időpontjától? Mert akkor még 22 ig van időm átiratni de csak 18 án tudok menni nkh hoz új motorszámért és csak azután tudom a nevemre irni az autót vagy 3.tól de akkor kevesebb az időm mert akkor csak 18. ig van időm átiratni. Valamint kell az autót vigyem az nkh hoz új motorkódért vagy nem muszaly a kocsit odavigyem? Új motorszámért jell balamit fizessek?2016. febr. 9. 16:55
1/8 anonim válasza:
Hát, barátom, te erre mindenféleképpen rábaxtál.
2/8 A kérdező kommentje:
Mert?
2016. febr. 9. 17:06
4/8 anonim válasza:
Azért baxtál rá, mert nem a jogszerű tulajdonossal írtál alá adásvételi szerződést. És mivel ezzel már akkor is tisztában voltál, kvázi okirathamisítást követtetek el.
5/8 A kérdező kommentje:
Az volt a tulaja akitől vettem csak még nem iratta rá a nevére mert az adásvételi t.odaadta nekem
2016. febr. 9. 17:32
6/8 anonim válasza:
Ha hivatalos adás-vételije volt az eladónak az előző tulajjal, akkor nincs probléma illetve csak neki lesz probléma, mert nem íratta át. A 15 nap, a te szerződésed dátumától számít. Az NKH vizsga meg nem nagy szám. Kb. 2e Ft. ellenőrzik a motort, körbefényképezik és ha minden rendben, kapsz egy műszaki adatlapot, amivel mehetsz átíratni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak a jó választ!
2016. febr. 9. 17:40
8/8 anonim válasza:
Az a jó válasz ami neked tetszik?
Azért majd ne nagyon csodálkozz, amikor meglepetések fognak érni az okmányirodában!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!