Ez jogilag rendben van? Egy nap eladok egy kocsit és aznap veszek másikat
Figyelt kérdés
tehát eladom 12 órakor és 14-kor megveszem a másikat. nem lesz két autó a nevemen vagy egyből lekerül?2015. márc. 11. 22:22
1/7 anonim válasza:
Persze hogy rendben van, azt se korlátozza semmi hogy 2 autó legyen 1 magánszemély nevén. Nem kerül le azonnal, be kell jelenteni az okmányirodába az eladást, és átiratni az újat.
2/7 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, akinek 3 autója van, nem értem a problémát.
3/7 anonim válasza:
Tényleg fura a problémád.
Nekem pl. 2 autóm van egyenlőre.
De ugye nem mind a kettőt én használom mindig.
És akkor mi a gond?
Egyébként nem kerül le a nevedről percről percre.
Be kell jelenteni az okmány irodában.
Annak is aki eladja és annak is aki megveszi.
Ez határidős, de én pl. több mint 1 hónap után írattam át az egyik kocsit a nevemre. Tehát aznap NEM volt a nevemen.
A forgalmiban nem a TE neved van 3 perc után.
4/7 anonim válasza:
Idős ember lehetsz. A szocilizmusban volt olyan, hogy max. egy lakáscélú és egy üdülési ingatlanod, s egy gépjárműved lehet csak.
Ma, ha ezer lakásod, hat erdőd, tizenkét szántód, s ötezer gépjárműved, az sem gond.
5/7 A kérdező kommentje:
nem csak nincs jövedelem meg megtakarítás és abból kell hogy eladjuk a mostanit
2015. márc. 12. 13:24
6/7 A kérdező kommentje:
"papíron"
2015. márc. 12. 13:24
7/7 anonim válasza:
Nem kell ettől félni, az itteni fizetések alapján az emberek 95%-a nem tudná bizonyitani, hogy miből vette az autót/autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!