Valami nincs rendben nálam vagy van ilyen is?A ciklusom 29 napos. A 8. napon tojásfehérje állagú volt a folyásom, ezért aznap illetve 10. napon is együttvoltam a párommal.
Szia! Nekem 25 napos ciklussal a 9. és a 13. napon volt tojásfehérjém. Nem baj ez, az első alkalommal sok volt, a második esetben én "keresgéltem utána" :)
Nem hiszem, hogy extra peteérésed volt- bár nem kizárt. Nekem biztosan nem. Jókor voltatok együtt, akármelyik alkalommal jött is a pé.
Hődet nem vezeted? Sokat elárulna.:)
Nagyon gratulálok! Remélem akkor ez nálam is így lesz!:)
Mikor teszteltél? Elmaradt menszi után vagy már előbb?
Ezek szerint akkor ez normális, ha nálatok is így alakultak a dolgok! Remélem ez mindannyiunknál olyan pozitiv jelzés lesz, mint annál aki már örülhet:)
Köszömöm a gyors válaszotokat és szívesen venném a további hasonló tapasztalatokat!!
és természetesen várom az utolsó kommentálónak a teszeredményét!:)
Ha már én is eljutok a tesztig, akkor megírom az eredményt.
Kedves Első! Csak nem ikreket vársz..? Nagyon magas FCG szint utalhat erre! :)
Nekem a mensi után szintén volt erős nyák (harmadik--?-- vagyok) de ehhez képest csak 3 napra rá kezdett el szokásosan félidős-fájni a mellem. Meglátjuk, cicifájás vagy nyák jelezte-e az ovut... Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!