Valami nincs rendben nálam vagy van ilyen is?A ciklusom 29 napos. A 8. napon tojásfehérje állagú volt a folyásom, ezért aznap illetve 10. napon is együttvoltam a párommal.
Figyelt kérdés
Majd 14 napon ismét észleltem tojásfehérje állagú folyást. 13. napon és 15. napon is együttvoltam a párommal. Most akkor mi történt, nem értem!? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Jókor voltunk együtt a párommal?2009. jan. 30. 12:14
11/12 anonim válasza:
Na mégegyszer, nem harmadik második vagyok.:D Mekkora ciklussal teszteltél 22 napra..?
12/12 anonim válasza:
Első vagyok, erre nem is gondoltam hogy esetleg ikrek.... De szerintem nem, igazság szerint sose akartam ikreket, de persze örülnék annak is csak egészséges legyen. A ciklusaim 26-28 naposak voltak, de decemberben volt missed-ab om, 7. héten elhalt a babánk:( Január 6. án jött meg 28 napra, ahogy elmúlt jött a nyák és próbálkoztunk, és 28. án délután csináltam tesztet, ami elég erősen pozitív lett. Azóta csináltam mégegyet az is erős pozitív, de nem értem miért ilyen korán... Biztos hamarabb volt a pé-m na de ennyire. Majd dokinál kiderül...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!