Ha aug.3. -án van a KFGB évfordulóm (váltottam) és aznap utaznék el 5 napra kihez tartozom?
Figyelt kérdés
Az új biztosításról még nem kaptam igazolást (holott már befizettem náluk az egész következő évet) a régi viszont elvileg csak aug.3-ig érvényes. Ilyenkor mi van? Az újat kéne zaklatnom egy új igazolásért vagy még kitart a régi biztosítás egy ideig?2014. júl. 27. 23:50
1/5 anonim válasza:
Előzetes fedezetigazolásodnak kellene lenni! Még ha neten kötötted is meg, akkor is küldenek egy nyomtatható igazolást, legalábbis az én biztosítóm küld. A befizetésről is kell lenni valaminek, még ha utaltál, akkor is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajnos egyelőre semmim sincs. Utaltam, de nincs erről semmilyen papírom. Előzetes igazolást csak befizetés után szoktak küldeni vagy akár előbb is?
2014. júl. 28. 09:52
3/5 anonim válasza:
Ha neten kötötted és utaltál, akkor is kell lennie egyszer egy fedezetigazolásnak, amit azon túl, hogy az utolsó lépésben felajánlja az oldal a szerződés nyomtatását, még levélben el is szoktak küldeni (jó, csak a magam nevében beszélek, én K&H-s vagyok) a szerződés végéről kell nálunk levágni egy csíkot, az az igazolás.
Az utalásról pedig a bankod oldalán a számlatörténetben meg kell lennie a nyugtának.
4/5 A kérdező kommentje:
Érdekes helyzetben vagyok, ugyanis az OTP Groupama (az új biztosító) nem hajlandó az évfordulóig igazolást adni, a régi biztosítónál viszont már "fel vagyok mondva". Viszont augusztus 3.-a vasárnapra esik, tehát esélyem sincs beszerezni igazolást aznap.
Közúti ellenőrzésnél igaz, hogy elég bemutatni a biztosítási kötvényt?
2014. júl. 30. 23:04
5/5 anonim válasza:
Magyarországon még a kötvény sem kell, külföldön nem tudom, mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!