Lehet bajom a "visszatekert" kilometerorabol? Reszletek lenn
Érdekes eset, hogy hopp, lenullázódott véletlenül :)
Nem hinném, hogy a rendőr észrevenné.
Inkább amikor eladod és valaki felfedezi és rád tudja bizonyítani és fel is akar jelenteni emiatt, akkor kell csak aggódni.
miért kevesebb a mutatott kilométer ?
a válasz egyszerű :
óra csere volt
komolyra fordítva
rendőr nem fog büntetni , ha esetleg meg eladod a megjegyzés rovatba beírod hogy tájékoztattad az új tulajt hogy a km óra nem a valóst mutatja
Bakker egy egy anonim oldal. Ha szándékosan meg akartam volna mokolni az órát, akkor azt irtam volna, mert megtehetném kovetkezmények nélkül. Eladni sem szeretném és nyilván a forgalmiban benne van az eredeti oraallas ergo mindenkinek egyértelmű, hogy 30ezertol nem visszafele kezdett porogni a szamlalo. Aki homikázott annak annyit üzenek, hogy egyrészt lány vagyok, masreszt ha nem ért valamihez ne irkaljon hülyeségeket, de plane ne sertegessen ismeretlenül.
2009-tol lehet, sőt kell is a quadokat forgalomba helyezni közúti hasznalathoz, merettol es kialakitastol fuggoen. L6e illetve L7e kategoriába tartoznak.
Szoval... De sajnos a korabban irt atalakitasok tortentek csak. Ezert sem ertem. Akku csere korabban is volt, nem volt gond. A gyujtastekercs resz volt huzamosabb ideig szetszedve, lehet elveszett a memoriaja? Eladni tenyleg nem szeretnem, plane nem atverve barkit, csak mivel-ahogy elobb is kiderult-ritka még a forgalomba helyeztetett, tartok a gyakoribb ellenorzesektol es nem ismerem az erre vonatkozo szabályokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!