Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Tudna segíteni valaki kötelező...

Tudna segíteni valaki kötelező biztosítás ügyben?

Figyelt kérdés
A rendőrség nem büntetett meg csak figyelmeztetett de a közútkezelő kiküldött egy felszólítást h fizessek be 309 ezer forintot ezt a kötelező biztosítás nem fedezi? Am 17 vagyok szóval nem tudom h miből fizetném ki? Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segít.
2010. febr. 20. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarnak megbüntetni? Írhatnál valamit, azt sem tudjuk miről van szó.......
2010. febr. 20. 23:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Megcsúsztam a havas úton és neki csúsztam egy közúti jelzőlámpának. A rendőrség feljelentett mert nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem de tőlük csak egy figyelmeztetést kaptam. De a közútkezelő (Városüzemeltető kft.)küldött egy felszólítást h a lámpában keletkezett 309 ezer forintot 15 napon belül fizessem be nekik. De a kötelező biztosításomnak ezt nem fedeznie kellene? szóval nem tudom h nekem kell kiköhögni a pénzt vagy a biztosító fedezi8ja és am nincs casco-m) Köszi szépen
2010. febr. 20. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a biztosító fizeti. Meg gyakorlatilag is. Ezért fizeted a kgfb-t. Én mindenképp beadnék egy fellebbezést.
2010. febr. 21. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem fizetném be menj ügyvédhez vagy a biztosítódhoz ,hogy miért nem fedezi.

Hogyha szabálytalanul vezettél akkor azért nem.Pl gyorshajtás vagy ilyesmi.

2010. febr. 21. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért írj ezeknek is,nekem már vagy fél tucat tanácsot adtak.Vagy egy hét az átfutási idő !> [link]
2010. márc. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!