Romániában mennyibe kerül egy használt gépkocsi átírás és egyéb költségek?
Figyelt kérdés
Mekkora költségekre számíthatok, s milyen tesztekre, ITP meddig érvényes, biztosítás kb. mennyibe kerül, nagyon kérlek titeket világosítsatok fel ezekkel kapcsolatban, mert eléggé el vagyok veszve a témában :)
Ja, és elfelejtettem mondani (a Magyarországi válaszolók miatt) hogy román állampolgár (is) vagyok, szóval nem regisztrációs kérdésekre vagyok kiváncsi, csupán sima belföldi (Romániai) költségekre, ügyintézésekre.
Előre is hálásan köszönöm!
2015. febr. 23. 22:15
1/4 anonim válasza:
Szóval Romániában nincs Gyakorikérdések?
De még csak okmányiroda sem, ahol megkérdezd?
Vagy google kalkulátorlap?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos Romániában nincs gyakorikérdések, és az okmányirodában csak románul beszélnek.
Google kalulátor-lapról meg nem is hallottam még hogy mi az.
2015. ápr. 23. 18:44
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem érkezett normális válasz de ha még használd a gyakori kérdéseket akkor gondolom már tudnál nekem segíteni, hisz azóta biztos többet tudsz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Szóval Te is átíratnád Romániában a kocsit a nevedre, amit megvettél magadnak, és nem tudod a folyamatot?
2020. okt. 3. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!