Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyibe kerül átiratnom az...

Mennyibe kerül átiratnom az autót?

Figyelt kérdés

Van egy 2003as 1.9es passatom és jelenleg az én nevemen van az autó, de át szeretném íratni anyám nevére. De csak úgy, hogy a tulajnál az én nevem szerepel de az üzemben tartó lenne anyám lenne. Így ugye az ő nevén lenne a kötelező is meg a casco is. (Ez így kivitelezhető?)

Csak mert neki jóval kevesebbet kellene fizetnie mint nekem. Nekem negyedévre a casco+kötelező 50 ezer, anyámnak nem lenne a 2db 25 ezer.

2015. jan. 12. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Így viszont neked soha nem lesz olyan kevés, mint édesanyádnak. Ha most fizeted becsülettel, akkor pár éven belül neked is megközelíti ezt a szintet. Ha most átiratod, akkor csak halogatod ezt.
2015. jan. 12. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. jan. 12. 20:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy így csak halogatom de 19 éves voltam amikor megvettem az autót. Most 20 vagyok és kicsit könnyebben tudnék rá cuccokat venni. (Most pl fékeket kellene, tavasszal nyári gumi) nekem negyed évente sokat jelentene az a +25 ezer

De akkor kivitelezhető ez az átiratás így? Meg mennyi kell fizetnem?

2015. jan. 12. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Írtok egy visszterhes üzembentartóit megkötitek a biztosítást meg a cascot anyud nevére. Bebattyogtok az okmányirodába 6000 a forgalmi 13200 az illeték ha a 131 lovas passatod van.
2015. jan. 12. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen 131 lovas a kocsim
2015. jan. 12. 21:29
 6/7 szántóvető ***** válasza:
100%

"Nekem negyedévre a casco+kötelező 50 ezer"-ott akkor komoly gondok vannak,nekem 65 ezer egész évre B0-ban.

jól átveri a fejed a biztosító.én utánajárnék,200 e Ft baszottul sok pénz évente.idióta biztosító.

2015. jan. 12. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát azért ilyen magas a közelező meg a casco mert 96 kw az autó meg 19 éves voltam amikor kötöttem a szerződést. Most 20 vagyok.

Meg azért ilyen magas a díj mert fullextrás az autó.

2015. jan. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!