Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most ezt hogy oldjam meg?

Most ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
jövőhonap 10.én vásárolok egy volkswagen polo 3-at az a gond hogy mindenféleképpen meg kell vásárolnom 10.én vagy egy jó lehetőséget bacok el a lényeg hogy megveszem de már arra nem marad pénzem hogy átírassam 15 napon belül az majd csak jövő hó 11.én fog összejönni de most akkor mit tudok tenni hogy ne büntessenek meg 15 nap után vagy ne vonják ki a forgalomból ? teljesen tanácstalan vagyok első autóm lesz és még azt se tudom kit hívjak hogy ilyenkor mi a teendő ezért kérem a ti segítségeteket köszönöm!
2014. aug. 29. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért KELL 10-én megvenni, mi van akkor? És ha átíratni nincs pénzed, akkor miből veszel benzint? Hogyan fizeted ki a biztosítást? (azt rögtön meg kell kötni, óra perc pontossággal kell az adásvételibe beírni. Hány éves vagy, hogy itt kérsz tanácsot ez ügyben? Ha kereskedőtől veszed, vele meg lehet beszélni, hogy tartsa számodra még egy kicsit. Magánszemélytől is lehet haladékot kérni, természetesen illik rendes részösszeget fizetni. És arra ügyelj, hogy az okmányirodák csak a letölthető formanyomtatványt fogadják el. Sok sikert, balesetmentes közlekedést!
2014. aug. 29. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor elmondom, családtagtól fogom megvásárolni..de ő költözik külföldre gondoltunk arra hogy üzembetartóival írja meg hogy legyen rá időm na most vannak tartozásai és lesznek is aztán a bank elviszi az autót és nem tudom megoldani 10.én kapok fizetést 200ezer az autó azt kifizetem de mást nem tudok mert annyi a fizum és az össz pénzem akkor abba a hónapba ezért vagyok muszáj megvenni de azt is 2 részletbe fizetem mert van más fizetni valóm is 18 vagyok éppen ezért vagyok tanácstalan hogy mihez kezdjek lehet intézkedni hogy ne 15 napon belül hanem 1 hónap haladékot kérni vagy it kell felhívni hogy ez ügyben kérjek segítséget ??
2014. aug. 29. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
De ha 200 ezret keresel már rögtön 18 évesen, akkor miért egy fost akarsz venni? Miért nem gyűjtesz és kicsit később veszel egy komoly autót, mint most ezt a kis szart?
2014. aug. 29. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:
munka miatt kell sürgősen a másik szempont ennek az autónak tudom az előéletét tudom mi lett rajta cserélve hogy volt használva mint volt használva
2014. aug. 29. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy kifejezetten egyszerű megoldás: kérj kölcsön valakitől arra az egy hónapra. (Ha már ilyen kicentizett költségvetéssel mindenképpen autót akarsz venni.)
2014. aug. 29. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a munkád, hogy ennyire sűrgős? Családban nincs autó?
2014. aug. 29. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha megbízik benned az eladó, akkor későbbre írjátok az adásvételit, jövő hónap 1-re pl. De most fizeted ki neki.

Minden papírt odaad, és jövő hónap 10.-én átiratod.

2014. aug. 29. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon jó ötlet lenne csak akkor fent áll a veszély hogy elviszik az autót mert van tartozása mert üzembentartóival írnánk ha nem lenne ez bonyolult én ezt tudom sajnos ..
2014. aug. 30. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!