Számítsak a legrosszabbra? (a többi lent)
2 éves autóm hátulját eltrafálta egy figyelmetlen "hölgy". Ő főútra akart kanyarodni, amit "Elsőbbségadás kötelező" tábla védett, ezen a főúton jöttem hozzá képest jobb kézről és befordultam a mellékutcába, ahonnan a hölgy kiakart kanyarodni. Csak előbb indult el, mint ahogyan neki lehetett volna. A biztosítója Aegon, az enyém Allianz. A kék-sárga ki lett töltve, a balesetért a felelősséget vállalta és aláírta.
Ennek alapján telefonon (mivel elérhető közelben nincs irodájuk) bejelentettem az Aegonnál a káreseményt, kaptam egy aktaszámot, és egy ígéretet, hogy majd a kárszakértő fog engem keresni telefonon.
Kérdésem: valóban fog rövidesen jelentkezni a kárszakértő és megkapok tőle minden olyan szükséges papírt, amivel már a szervizben, ahol Allianz ügyintéző is van, elkezdhetik az autóm megjavítását?
És még: kárösszeget állapítanak meg, vagy majd a szerviz rendezi le a javítás bekerülési összegét az Aegonnal?
(én az utóbbit szeretném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!