Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mikortól tudom használni az...

Mikortól tudom használni az autómat?

Figyelt kérdés
még az ősszel vettem egy autót amit az okmányiroda szerint hatóságilag kivontak. most sikerült olyan állapotra hozni h megfeleljen a műszaki vizsgán. Hétfőn megkötöm rá a biztosítást és megy is a műszakira. Az autónak még régi típusú forgalmija van. Ha bemegyek az okmányirodába és átíratom (üzembentartója leszek) meg kifizetem a visszahelyezési díjat meg a 2X6000 forgalmi +törzskönyv árát akkor használhatom a régi forgalmival vagy meg kell várnom amíg megérkezik az új ?

2014. júl. 26. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az új forgalmi engedélyre nem kell várni, hiszen az okmányirodában rögtön kiállítják az újat (a régit bevonják) és a kezedbe adják. Forgalomba helyezési ("visszahelyezési") díj nem lesz, viszont az átíráskor ún. szerzési illetéket (ex. átírási díj) kell fizetni.
2014. júl. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!