1.4 benzines autómat szeretném turbósítani. Nem szeretném nagy nyomás alatt használni, mi a teendő?
Van egy rover 214 esem. Állítólag színte ugyan az a motor van benne mint a hondába, nem tudom,hogy rámenne e egy hona turbo kit??
pl ilyet : [link]
Vagy külön külön kell összeszednem az alkatrészeket??
Csinált már valaki ilyet??
Gyári motoron akarom használni kevés bárnál 100le ből lenne 150 körül. Olyan írjon aki nem lebeszélni akar meg a szerelőkkel hagyjatok..Aki már csinált ilyet vagy ért hozzá.
Maga a turbósításhoz mit kell beszerezni?Mire figyeljek oda?? stb??
Szívómotoros autót nem illik 0,4 bar töltőnyomás felett járatni, mert nem arra a terhelésre méretezték, hajtókarcsapágyak, főtengelycsapágyak élettartama drasztikusan tud csökkenni. Természetesen befecskendezős autónál az üzemanyagrendszerrel is utána kell menni a többlet levegőnek, a karburátorost is hozzá kell állítani a megnövekedett szállításhoz.
Én nem lebeszélni akarlak, mert felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Én csak azt nem akarom elhinni, hogy az egész készlet 100 ruppó turbóval,intercolerrel csövekkel mindennel.
igen,még 0.4bárral is óvatosan autóznék.
De visszatérve a kérdéshez, belemegy egy ilyen szett a rover 214 si 104 le s motorjába??
Mennyi lesz a teljesítménynövekedés??
0.4 báron bírni fogja a széria motor??
Én óva intelek tőle, nekem is ilyenem van de ha mindenáron turbósat akarsz inkább vegyél olyan kocsit vagy egy ettől megbízhatóbb motort turbózz.
Btw az enyém 99-es gyártmány és marhára nem Honda elég sok Roverbe raktak saját fejlesztésű motort sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!