Fél éve lejárt a jogosítványom, elveszíthetem?
Figyelt kérdés
Eddig nem vezettem most megint szükségem lenne rá, és most néztem meg lejárt fél éve . Újra kell vizsgáznom?2014. júl. 17. 07:35
1/3 anonim válasza:
A jogsinál csak az orvosi jár le, azt kell újracsináltatnod a körzetivel és annyi.
2/3 anonim válasza:
Évek múlva sem veszíted el! Mint írták-házi orvos-okmányiroda (Csak ne vezess)
3/3 belapus válasza:
Magának a jogosítványnak is van érvényességi határideje, de az is megújítható, akárcsak az orvosi.
Keringenek hírek/álhírek arról, hogy - miután elég sok változás történt a KRESZ-ben az utóbbi időben - esetleg mindenkinek újra kellene vizsgáznia, de hivatalosan erről még nincs szó.Legalábbis így tudom.
Egy ilyen ötletnek az igazi indoka persze inkább a költségvetés bevételhez juttatása volna és nem KRESZ változásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!