Ha "B" kategóriás jogosítvány megszerzése után másik kategóriából is vizsgát teszek és nem sikerül a kresz vizsga akkor elvehetik a már meglévő jogosítványom?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 22:45
2/7 anonim válasza:
Miért nem? A behajtani tilos más motorral, traktorral, kamionnal és autóval? Csak egyfajta kresz van, nem mindenféle.
3/7 anonim válasza:
nem, mivel más kategória ezért is kell PL: motorból vagy bármi másból is vizsgázni bár értelmetlen de ez van
4/7 anonim válasza:
de akkor sem vehetik el
lehet hogy a kreszt a másik kategóriából speckó kérdésen bukja el
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, azért is kérdeztem, mer az "A" kategóriát készülök letenni, viszont gondolom van pár dolog ami nem ugyanaz mint a B nél,nyilván nem a behajtani tilosra gondoltam :)
2014. júl. 1. 23:01
6/7 A kérdező kommentje:
Mert munkámhoz elengedhetetlen az autó így nagyon nem jönne jól ha ilyen módon vennék el esetleg
2014. júl. 1. 23:02
7/7 anonim válasza:
Nekem jó 40 évvel ez előttről volt nagymotorra jogsim.Az autónál az első vizsga nem sikerült,bizony bevonták a jogsimat.Irásban felszólitott a Yard,hogy szolgáltassam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!