A jogositványom igenyléséhez kell orvosi igazolást vinnem az okmányirodába? Valaki aztmondja kell valaki azt, hogy nem és én sajnos az én igazolásomat nem találom és nem szeretnék megint 7000ft-ért újat csinaltatni.
Figyelt kérdés
okmányiroda2014. jún. 23. 20:30
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy kell. Ha nem találod, akkor csináltatni kell újat.
2/7 anonim válasza:
Így van! Anélkül szóba se állnak veled. Nem tudod felkeresni, azt akinél csináltattad? hátha kiállítja újra nekd.
3/7 anonim válasza:
Nem semmi, hogy mindkét példányt képes voltál elhagyni!
A családorvos kiállít egy új igazolást, persze megint fizetős lesz! Tanulópénz...
4/7 A kérdező kommentje:
meglett!:)
2014. jún. 24. 12:12
5/7 anonim válasza:
én csak egy példányt kaptam és tavaly kb ilyen tájt csináltam az orvosi alkalmasságit .. most lenne szükségem még egy példányra az okmányiroda számára vajon kaphatok az orvostól másolatot?!
6/7 anonim válasza:
#5: Fura, hogy ezt írod, hiszen egy A4-es papírra nyomtatja ki két példányban, amit a figyelmes ember szétvág kétfelé, ha az orvos nem teszi meg.
7/7 anonim válasza:
hát nekem nem úgy volt kinyomtatva az biztos :D azért hülye énse vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!