A férjem KGFB bonusát átvehetem én is?
Figyelt kérdés
Új autót vettünk, de én lettem az üzembentartó és a biztosításkötő is természetesen, de én nem vezetek, jogsim sincs, viszont eddig nem volt a nevemen ilyesmi. Így mi lesz a férjem bonusával? Most elvész, vagy átvezetik így is az új biztosításra, hiszen a férjem vezet ezután is, úgy mint eddig.2014. jún. 27. 16:53
2/4 anonim válasza:
Ha te vagy az üzembentartó, akkor a férjed bónuszának semmi köze az autóhoz. Ennyi erővel akár az enyémet is kérhetnéd.
3/4 anonim válasza:
Sőt, ha a férjednek 2 évig nem lesz a nevén KGFB, akkor az összes bónuszát elveszíti!
4/4 anonim válasza:
Miért te lettél az üzembentartó? Miért nem a férjed? Akkor nem veszne el a bónusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!