Mi lesz a zöldkártyával?
Figyelt kérdés
Van egy 1.3as 4ütemű wartburg touristom, most 2009 november 9én járt le a zöldkártyája, de eddig nem vettem észre, csak most. 2010től változik az 1988. évi I. törvény, tehát a műszaki lejárata felel meg a zöld kártya lejáratának. műszakim még 2010 őszéig van. akkor most nem kell elvinnem zöldkártyára, vagy el kell vinnem ?2009. dec. 26. 16:31
1/5 anonim válasza:
A zöldkárty és a műszaki nem ugyan az.
Nyilvánvaóan el kell vinned.
retafdog
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy el kell vinned.
Még ha január 2-án járna le a műszakid, 1-én még akkor is meg..szna érte a rendőr. Hasonló esete volt apámnak.
3/5 A kérdező kommentje:
de, a zöldkártya járt le 2009 novemberben. És 2010. jan 1-étől a zöldkártya a műszaki időpontjáig lesz érvényes nem. És akkor elvileg akkor kell csak vinni amikor műszakira viszed.
az első cikkben ez áll.
2009. dec. 26. 17:02
4/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Szerintem most már ezt a pár napot kihúzod így, és akkor megúsztad. (Én is kérdeztem ilyesmit korábban, de hülyének néztek.)
5/5 anonim válasza:
Második vagyok. Tévedtem.
Kb. 2 hónappal ezelőtt úgy magyarázták a tévében, hogy el kell vinned, amennyiben előbb jár le a zöldkártya, mint a műszaki. Most vagy változtattak a rendeleten, mire bevezették, vagy hülyék voltak a tévések, de nem kell elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!