Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghúzta az autóm - mi a...

Meghúzta az autóm - mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Szombaton a nagy havazásban valaki neki csúszott a ház előtt parkoló swiftemnek (lett rajta egy elég csúnya, hosszú karc). Sajnos nem voltam otthon, de a károkozó volt olyan rendes, hogy bejött a házba és a gondnok néninek egy cetlin odaadta a nevét, számát, rendszámát. Ő pedig később nekem.

Mit kell ilyenkor csinálni? Felhívom, gondolom egyeztetünk egy időpontot, kitöltjük a kárbejelentőt..és? szerelőhöz menjek? biztosítóhoz? Hogy működik ez?

Köszönöm!

2009. dec. 21. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Először biztosító. Majd ha felvették a kárt, akkor lehet megjavítani.
2009. dec. 21. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt szeretném mondani, hogy tök jó, hogy vannak még ilyen becsületes emberek:)
2009. dec. 22. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek, abszolút nem haragszom rá.
2009. dec. 22. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Korrekt ember, mivel ilyenkor ez a teendő, hogy megadja elérhetőségét és odateszi az autóra a cetlit, vagy odaadja házban valakinek!

Én hallottam már olyan esetről, ami ördögien hasonlít a tiedhez, azonban itt továbbhajtott az illető, és egy szemtanú jegyezte fel a rendszámát a károkozónak, majd tette rá az autóra a cetlit. Később rendőrségi feljelentés lett belőle, kiderítették kié az autó. A károkozónak még szabálysértési bírságot is kellett fizetnie, nem kis összeget! Ilyen is van!

2010. febr. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!