Molok94 kérdése:
FONTOS, Ez most büntetés vagy figyelmeztetés?
Figyelt kérdés
T. tulajdonos!
Felhívnám figyelmét, hogy várakozni tilosban parkol várakozási engedély nélkül. Kérem,máskor figyelmesen parkoljon, vagy bírósági kiszabásra kerül sor.
Közterület felügyelet.
A cetlin az egyetlen kitöltött adat a rendszám és jármű típus.
Nem volt korábban semmilyen büntetésem még.
2014. ápr. 4. 22:19
1/8 anonim válasza:
Most komolyan ezen mit nem lehet értelmezni???? :D
Figyelmeztetés...
2/8 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt annyival kiegészítve hogy fotó készült róla de nem jött semmi utána.
3/8 A kérdező kommentje:
Jó értem, de első akkor is beszarok ha nem jön csekk!!!:DD
2014. ápr. 4. 22:31
4/8 anonim válasza:
Ez durva. A szöveg alapján csak figyelmeztetés. De tényleg durva. A közterület felügyelettől ez nem megszokott. Azok akkor élveznek el ha bírságolhatnak. Bár persze gondolom kapnak egész jó jutalékot, tehát sajnos meglehet érteni őket.
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem első alkalommal max figyelmeztetés lehet. legalábbis ebben reménykedem, mert nem szeretnék így 20.000-et kidobni az ablakon:/
2014. ápr. 4. 22:38
6/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy első alkalommal figyelmeztetés. Olyan van, hogy kifogtál egy jóságos embert :D
7/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazad van és nem fog csekk jönni.
2014. ápr. 4. 22:41
8/8 anonim válasza:
Én meg remélem hogy fogsz kapni, mivel a büntetendő cselekedetet büntetni kell! Lehet hogy van aki érthető okok miatt lett megbírságolva és mégis befizeti. Ez alól nem mentség hogy nem volt büntetésed előtte. Valamikor ez is elkezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!