Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Yamaha dt 125! 49,5ccm es...

Okos Tóbiás kérdése:

Yamaha dt 125! 49,5ccm es papirokkal blokkba 50ccm van ütve, kormány gyártási fémlapján 49,5 ccm, és adásvételibe is 50 esként veszem. Gondom lenne a rendőröknél, esetleg, ha netán rájönek, hogy 125-ös azonnal büntetés, vagy figyelmeztetés?

Figyelt kérdés
yamaha dt 125 ,50 es papirokkal lehetne hajtani,következmények,elsöözr figyelmeztetés vagy hasonlo,vagy büntetés,ha kiderülne?
2012. febr. 14. 22:33
 1/5 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok:hangjábol nemhiszem,hogy felismeri,vagyhogy probléma lenne. http://www.youtube.com/watch?v=GZcN2NWr69w&feature=related

Itt egy 50 es,és egy 125-ös dt-nemsok különbség látható szerintem! http://www.youtube.com/watch?v=0hpGOzvieaQ&feature=related

erre is nézzetek rá,kérlek! : [link]

igyvolna 50 ccm esitve!

Remélem tudtok segiteni,mindneki véleményét várom,indokokkal,minél több informácioval,köszönöm!

2012. febr. 14. 22:41
 2/5 anonim válasza:

Látom nem küldtek választ, talán én tudok segíteni.

Na lássuk...

Nem veszi észre csak ha ki látszik a blokk.

Lehet, hogy a videókban feltünteted ezeket az adatokat,

de bocsi, nem néztem meg őket.

Szóval, leszarja az egészet.

Mi lehet ilyenkor a teendő?!

1.Lehetőség:

-Ha megállít a zsaru, kéri a papírokat:

*Te: Oda adod stb...

-Körülszimatolja a motorod, ha nem hajtottál gyorsan

leszarja, hogy milyen motor, csak a papírja legyen reál.

2.Lehetőség:

Ha gyorsan hajtottál, felteszik a padra és el kezdik

meghúzatni, ha látják, hogy a motorod meghaladja a 70 km/h-t kanyec. Elveszik a motor, jogsid.

Lehet 125ccm 50ccm-es papírokkal de vigyázz.

2013. jan. 21. 21:17
 3/5 anonim válasza:
bocsi 45 km/h-t, mert a kressz szabály úgy szól, hogy 4kW a max. és 45 km/h a max.
2013. febr. 17. 15:55
 4/5 anonim válasza:
Csakhogy még a simsonom is elmegy 70et...a lényeg hogy a hangból vegyél vissza..ha kérdezni maximum 70es és kb ennyit is megy..ha fekete a blokk és vízhűtéses nem lehet észrevenni a méreteket..de haveromé világos szürke neki megemlítették hogy nem e 125ös ő azt mondta 80as és elengedték...városba igen max 50 és pirosnál ne te legyél az első aki rajtol..ha egyenes szakasz van távol a várostol előtted utánad senki akkor megtépheted szépen visszaengeded de 50-60nál jobban meg se próbáld lakott terület közelébe..trafival sincs gond ha nem jön utánad..ha tudsz motorozni írány a szántás vagy ami jön..nekem is egy Dt 125 lc-m van azzal eddig nem volt probléma..habár jukas a kipum de ezzel megmagyarázom a hangot..egy 50es 4ütemünek nagyobb hangja van mint ennek :)
2013. júl. 20. 12:11
 5/5 anonim válasza:
Nem kell agódnod .... ha a rendőr meg akar akor meg fog buntetni :D történet .... rendőr meg állít ... körülszimatolja a DT 125 -söm és azt mondja ... ez 55Ocm3 mivel rajta volt h OIL 55Ocm3 :D
2014. szept. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!